UEFA EURÓPA- liga csoportkör, 6/4., forduló

Az Európa-liga csoportkör negyedik fordulójában, a Ferencváros hazai pályán fogadja ma este a Crvena zvezda csapatát. A Ferencváros az El-csoportmérkőzéseken csak a szerb csapat tudta legyőzni. Így ma a Groupama Arénában, vélhetőleg telt ház előtt játszhat a  Csercseszov legénység és remélhetőleg  a három pontot fogja itthon tartani a Fradi. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov  is kitért a szurkolók nagyban hozzásegíthetik, hogy a Ferencváros hazai pályán győzzőn és megtartsa csoportjában az első helyet.

„EGY ELŐNYÜNK LESZ CSÜTÖRTÖKÖN, A SZURKOLÓINK”

 Aki látta a múltkori bajnokinkat, az azt is láthatta, hogy mindent beleadtunk, szívünket-lelkünket kitettük a pályára. Nagyon fontos, hogy egy ilyen győzelemből erőt merítsünk. Előre nehéz megmondani, hogy mi fog történni a pályán. Az előző mérkőzésen lehetett azt látni, hogy mik működtek jól és mik voltak a hibák. Az edző sikeresen megmutatta és rávilágított arra, hogy mi az, amiben javulnunk kell., majd következő sajtó kérdésre is válaszolt,

A következő kérdés Esiti helyzetére vonatkozott, miszerint a Fradiba igazolása után állandó kezdő volt, most pedig kevesebbet játszik.

– Jó kapcsolatban vagyok az edzővel, az ő döntése, hogy ki kerül a pályára. Ha nem én játszom a saját posztomon, minőségi játékosokkal van tele a keretünk, akik szintén ugyanúgy pályára küldhetők., nyilatkozta Sztanyiszlav Csercseszov 

 

Milos Milojevic

-Az ellenfél vezetőedzője is nyilatkozott a sajtó munkatársainak, aki így kezdte a nyilatkozatát.

 

„A FERENCVÁROS GYORS ÉS KREATÍV FUTBALLT JÁTSZIK”

 

majd, így folytatta, a szakvezető:

– Megszoktuk, hogy ilyen hangulatban kell játszanunk, otthon mindig ez van, de idegenben is rendszeresen előfordult már. Ez csak jó tud lenni. Remélem, hogy csütörtökön igazi futballhangulat lesz a stadionban. A Ferencváros gyors játékosokkal rendelkezik, kreatív játékot játszanak, és gyorsan váltanak védekezésből támadásba. Jobban kell játszanunk, mint múlt héten, 0-0-ról indul majd a mérkőzés.

Forrás/ FRADI.hu

 

UEFA Európa -liga csoportmérkőzés

Ferencvárosi TC – Crvena zvezda 

A mérkőzés ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

10.13 Csütörtök 21:00 Groupama Aréna

Francia kosárlabda bajnokság

10:16 15:00 Párizs – Monaco 

Francia labdarúgó-bajnokság 

10.16 PSG – Marseille 

Párizs , Parc des Princes 20:45

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App