FIFA LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2022 KATAR

UEFA EURÓPA LIGA ‘H’-CSOPORT, 5., FORDULÓ

A magyar bajnok Ferencváros csapata a EL-csoportkör 5., fordulójában, hazai pályán fogadja az AS Monaco ( francia) csapatát és egy döntetlen esetén, megtartja  első helyét a magyar bajnok.

A magyarországi eredményre vágyó monacói középhátvéd a Ferencváros elleni meccs tétjéről beszélt a médiának, hogy életben maradjon az Európa-liga kieséses szakaszába jutás esélye.

A csapathoz hasonlóan ő is eltökélt szándéka, hogy folytatja az európai kalandot. Valójában az AS Monaco győzelme kell a Ferencváros vendégeként csütörtökön (kezdés 21:00), hogy reménykedjen a nyolcaddöntőben. Ezért Benoît Badiashile a győzelem érdekében beszélt a mérkőzés előestéjén tartott sajtótájékoztatón.

Fotó/ Szokodi László

Benoît Badiashile 

-„Egy olyan védő számára, mint én, igaz, hogy annyi gólt kaptunk, amennyit az elmúlt meccseken kaptunk, nehéz megemészteni. Profik vagyunk, és tudjuk, hogy jobbak vagyunk”., nyilatkozta a Monaco játékosa

A meccs tétjéről

Tudjuk, hogy ez egy nagyon fontos meccs. Mindennek ellenére nem akarunk felesleges nyomást gyakorolni magunkra, hiszen ismerjük erősségeinket és tulajdonságainkat. Természetesen sok minden forog kockán, de ez nem élvezhet elsőbbséget a játékkal szemben. Meg kell mutatnunk, mire voltunk képesek a bajnoki veretlenségünk során, és nincs okunk arra, hogy holnap rosszul süljön el.

Badiashile : – „Ma már tudjuk, hogy ők egy olyan csapat, ahol nagyon jó a csapategység. Kilenc pontjuk van, nem lebecsülendő csapat. A hatékonyság lesz a kulcsszó”.

 

Mohamed Camara visszatérése

Nyilvánvalóan nagyon fontos játékos számunkra, ezt az elmúlt meccseken is megmutatta. Az európai meccsre való visszatérése nagyon jót fog tenni nekünk, és remélem, hogy segít megnyerni ezt a meccset.

EURÓPA-LIGA, ‘H’ -CSOPORT, 5., FORDULÓ

10.27 21:00 Ferencvárosi TC  – AS Monaco FC( francia)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App