OTP Bank – PICK Szeged

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMRE!   

 

 

♦A szegedi kézilabda fanok nagy örömére szerda délután, a Pick Arénában lépett pályára az OTP Bank- Pick Szeged csapata a Partizan Belgrad ellen. A Tisza-parti csapat számára ez egy jó felmérő a jövőhét pénteken elrajtoló hazai bajnoki szezon előtt. A mérkőzés előtt, már biztos volt, hogy , Matej Gaber nem lép pályára, helyette, Rea Barnabás került a csapatba. A mérkőzés első perceiben gyorsan tudomására adta a hazai Pick Szeged, hogy ezt a mérkőzést is komolyan gondolja, és Bánhidi Bence első gólja adta meg  a szegedi gólzápor folytatásához, hiszen ezt követően  potyogtak a szegedi gólok , amire az ellenfél, nem igazán tudott válaszolni.

♦Az első játékrész hétgólos szegedi előnnyel zárult. A második játékrészben a vendég együttes is megmutatta játéktudását, brillírozott és ez  a vendégek játékosának, Kojadinovicsnak is köszönhető, aki nyolc gólt szerzett a mérkőzésen. A  mérkőzés alakulását tekintve a szegedi csapat végig vezetett az ellenfél, mindössze az ötvenedik perc előtti percekben tudta szorossá tenni a mérkőzést. A hajrában ismét remeklő Pick Szeged, kényeztette a kilátogató szurkolótáborát Sostaric,  Jelinic góljaival. A végére kilencgólos különbség alakult ki. A 38 gól egy jó eredmény a Szeged számára, viszont a kapott 29 gól azt is jelzi, hogy a csapatot irányító  Kárpáti Krisztiánnak van még mit csiszolnia a csapaton.

A Szeged legközelebb szombaton 15 órakor a Balatonfüred otthonában játszik edzőmeccset. Szeptember 1-jén (péntek) 17 órakor pedig már a K&H férfi kézilabda ligában szerepelünk, hazai pályán a Gyöngyös együttesét fogadjuk. Erre a meccsre már lehet online jegyet vásárolni: ITT!

Cikk/ Szokodi László

 

 

 

OTP Bank – PICK Szeged–RK Partizan Beograd (szerb) 38–29 (17–10)
Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés. Szeged, Pick Aréna, 2485 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.
OTP Bank – PICK Szeged: Mikler – Sostaric 11/3, Garciandía 1, Bombac, Bánhidi 3, Mackovsek 1, Frimmel 5/1. Csere: Nagy M., Imsgard (kapusok), Kalaras 1, Martins 3, Stepancic 1, Molina, Bodó 3, Szilágyi 1, Dzialakiewicz 1, Szita 3, Jelinic 4, Rea B.

Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
RK Partizan Beograd: Jelics – N. Jovics, Kojadinovics 8, Micics 4, Barjaktarovics 1, N. Kovacsevics, Sotics 4. Csere: Mihajlov, Belosevics (kapusok), Pestics 4, Cekics 2/2, Popovics 4, Markotatas 1, Lazics, Veskovics, Prastalo 1.

Vezetőedző: Djordje Cirkovics.
Hétméteres: 4/4, ill. 3/2.
Kiállítás: 4, ill. 6 perc.

Fotó/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App