UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

 

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 , „A”-CSOP. , 2., CSOPORTMÉRKŐZÉS

A magyar válogatott nagyot küzdött a németek ellen, de kikapott 2-0-ra. A mérkőzés előtt, már tudtuk, hogy nem lesz gyalog-galopp mérkőzés a németek ellen, azonban titkon hittük, hogy Szoboszlai, vagy Varga Barnabás villanásával , pontot , vagy pontokat tudunk rabolni a házigazda németek ellen.

Fotó/ Szokodi László ( Németország – Magyarország 2 – 0 , magyar szurkolók )

 

A magyar és a német szektorok is már jóval a kezdés előtt megtelt. És már lassan hozzászokhatunk, hogy a válogatott mérkőzéseken első hangosabb szurkolódallam  „lökete” a Reptér ” . Bevallom őszintén a pálya másik felén is hallatszott.

  • Marco Rossi szövetségi kapitány két helyen változtatott a svájciak elleni kezdőcsapatán: Szalai Attila helyét Dárdai Márton vette át, míg Lang Ádám helyett Bolla Bendegúz került a kezdőcsapatba. Fiola Attila így hátrakerült a védősorba, ahol Orbán Willi és Dárdai mellett szerepelt, Bolla pedig a jobb oldalon kezdett Schäfer András, Nagy Ádám és a bal szélen futballozó Kerkez Milos mellett. A támadósort ezúttal is Szoboszlai Dominik, Sallai Roland és Varga Barnabás alkotta.
@szokodiacademy

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 ,”A”-CSOP., 2., FORDULÓ – Vereség Németország ellen, de a “REPatÉR”, az itt is nagyot szólt! Németország  – Magyarország 2 – 0 (1 – 0)   Stuttgart, Stuttgart Aréna, V: Danny Makkelie ( holland) Gólszerző: 22’, J. Musiala, 67’, Gürdogan Magyarország : Gulácsi P.(GK), Fiola A., Willi O., Dárdai M., Nagy Á., Kerkez M., Schäfer András , Bolla B., Varga B., Szoboszlai D.(C), Sallai R., Szövetségi kapitány : Marco Rossi Németország : Neuer M.(GK), Rüdiger , Kimmich, Tah, Mittelstädt , Kroos, Andrich, Wirtz, Musiala, Havertz, Gündogan (C) Szövetségi kapitány: Julian Nigelsmann Fotó/ Szokodi László ▫️Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod megjelenjen a média oldalamon ne habozz, keress fel. ▫️OLYMP A SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!▫️ ▫️Sziget Fesztivál, Budapest! A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. 08.07 – 12 között ▫️Heineken Balaton Sound 2024 A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja! 07. 03 – 06 között. @UefaEuro2024 @TikTok @TikTok Trends @TikTok LIVE Creator @MLSZ #foryou #following #szokodiacademymedia #euro2024 #footballtiktok #sportnews #focihirek #magyarorszag🇭🇺 #labdarúgás #csakegyütt #mlsz

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

  • Jól  kezdte a magyar válogatott a mérkőzést, hiszen az első nagy helyzet Sallai Roland nevéhez írhattam fel, de közeli lővése Neuer karjában landolt. A folytatásban is volt magyar helyzet látszott, hogy Svájc elleni vereség után tiszta fejjel érkezett a csapat. Még az első tíz perchez sem értünk el amikor is Bolla Bendegúz egy „bomba lövést” ereszt el, de a német hátvéd hárította.
  • Egy balszerencsés Willi Orbán esést követően Gündogan megszerezte a labdát a magyar kapu előtt , de német védő visszapasszolt Musialanak, aki nem habozott lőtt a labda Fiola lábán is és azt követően megpattanva landolt Gulácsi kapujába, HORROR – jelenet zajlott le , a játékvezető a VAR-vizsgálat után megadta a gólt, 1-0.
  • A Kerkez – Szoboszlai duo koncepció következett , Kerkez elleni szabálytalanságot Domi végezte el és a rúgás elég jól sikerült, de nemhiába a világ egyik legrutinosabb kapusa Neuer hárította a lövést. A félidő felére fáradtunk és ezt próbálták kihasználni a németek és sorra felépített támadásaikat csak hárítani tudta a magyar hátvédsor. A hosszabbításban Sallai Roli lövése igaz begurult a németek kapujába, de a játékvezető less miatt nem adta meg a gólt.

 

 

Fotó/ Szokodi László (Németország – Magyarország 2-0 , Sallai Roland gólja de VAR-vizsgálat alapján less miatt nem adta meg a gólt a játékvezető. )

 

♦Az első félidő egy gólos német előnnyel zárult. A második félidő elején komolyabb helyzetet nem tudtunk kialakítani, viszont a németek „szárnyaltak”. Gulácsi két gólveszélyes német lövést is hárított , az egyik a frissen beállt L. Sané nevéhez fűződik. ( Az a lövés „berottyant” volna, ha Gula vetődve nem öklözi ki.) Szép lövés, de még szebb védés.)

♦Marco Rossi a hatvanadik perc elején cserélt Nagy Ádám helyére Kleinheisler László állt be. Pár perc múlva egy gyors német támadást követően Gündogánhoz került akire egy magyar védő sem figyelt, ezt kihasználva a német csatár egy pazar lövéssel a hálóba lőtt, 2-0.

A mérkőzés hátralévő részében több magyar csere is történt, érkezett: – Nagy Zsolt ,  Ádám Martin, majd Csoboth Kevin de a játék már annyira nem tudott javulni, hogy gólt tudjunk szerezni.

Fotó/ Szokodi László ( Németország – Magyarország 2-0 , Szoboszlai Dominik a magyar válogatott csapatkapitánya.)

♦A három perces hosszabbítást követően a játékvezető lefújta a találkozót. A mieink második Eb-csoportkör meccsén sem tudtak győzni, igaz a játékunk sokat javult  az első meccshez képest, de valamit még javítani kell Marco Rossi kapitánynak . Vasárnap a skótok elleni játsszuk a csoportkör utolsó meccsét, ahol a győzelem csak az elfogadható a csapattól, ha tovább szeretnének jutni.

Cikk/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Németország  – Magyarország 2 – 0 (1 – 0)

Stuttgart, Stuttgart Aréna, V: Danny Makkelie ( holland)

Gólszerző: 22’, J. Musiala, 67’, Gürdogan

Németország : Neuer M.(GK), Rüdiger , Kimmich, Tah, Mittelstädt , Kroos, Andrich, Wirtz, Musiala, Havertz, Gündogan (C)

Szövetségi kapitány: Julian Nigelsmann

Magyarország : Gulácsi P.(GK), Fiola A., Willi O., Dárdai M., Nagy Á., Kerkez M., Schäfer András , Bolla B., Varga B., Szoboszlai D.(C), Sallai R.,

Szövetségi kapitány : Marco Rossi

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 , 2. , CSOPORTKÖR MÉRKŐZÉSEK:

15:00 HORVÁTORSZÁG – ALBÁNIA 2 – 2

18:00 NÉMETORSZÁG – MAGYARORSZÁG 2 – 0 

21:00 SKÓCIA – SVÁJC

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

SZÍN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.

♦A Coca-Cola SZIN-en fellép majd a house egyik legaktuálisabb előadója, nemzetközi fesztiválok egyre inkább kihagyhatatlan előadója, Matroda. Szintén érkezik a legnagyobb techno bulik állandó szereplője, az egyedülálló román művésznő, Nusha és Sikdope, az európai trap és bass szcéna jelenleg egyik legfelkapottabb tagja.

♦A nagy helyszíneken pedig már felsorakoztak az idei fellépők, nézzük elsőként a Nagyszínpadot, ahol fellép majd Zara Larsson, Armin van Buuren valamint Kamrad és itt zárja a nyarat Azahriah. Fellép továbbá Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers. Jön majd Rúzsa Magdi, a ValMar, a WellhelloByeAlex és a Slepp, továbbá a Hűvös, a Pandóra Projekt, az Ivan & the Parazol és Deniz.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App