– Szalait lehet szeretni, kedvelni, vagy az ellenkezőjét, de  főszereplő lehet, a holnapi mérkőzésen.

 

A magyar labdarúgó-válogatott sorsdöntő mérkőzést játszik csütörtökön a Szófiában, a bolgár válogatott ellen. A mérkőzés számunkra azért is fontos, mivel ha győz a magyar válogatott, akkor a holnapi, „A”-liga másik EB-pótselejtező Izland – Románia mérkőzés győztesével játszhat. A  mérkőzés győztese kijuthat a jövőévben megrendezésre kerülő Labdarúgó Európa-bajnokságra.

AZ EB-PÓTSELEJTEZŐ PÁROSÍTÁSA
A-LIGA
ELŐDÖNTŐ, 2020. OKTÓBER 8.
20.45: Izland–Románia
20.45: Bulgária–Magyarország
DÖNTŐ, 2020. NOVEMBER 12.
20.45: Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

A magyar válogatott kerete :

Kapusok: Dibusz Dénes , Gulácsi Péter ,Hegedüs Lajos (Paksi FC)

Védők: Bese Barnabás , Botka Endre , Fiola Attila , Hangya Szilveszter , Kecskés Ákos , Lang Ádám ,Loic Nego ,  Willi Orbán, Szalai Attila

Középpályások: Cseri Tamás, Gazdag Dániel, Holender Filip , Kalmár Zsolt , Nagy Ádám, Schäfer András, Sigér Dávid,

Támadók:  Könyves Norbert, Nikolics Nemanja , Sallai Roland , Szalai Ádám , Szőke Adrián , Varga Kevin

 

Szalai Ádám :

A válogatott  támadósor éke, akire nagy feladat vár a holnapi mérkőzésen. A csatár a 2012 02.29-i Bulgária elleni barátságos mérkőzésen a 42.percben szerzett góljával, vezetéshez juttatta a válogatottat. A mérkőzés hajrájában a bolgár válogatott a 87.percben Bojinov Valeri találatával egyenlített  és az eredmény nem változott 1-1 döntetlen játszottunk. A válogatott hivatalos mérkőzésen legutóbb, 1975.05.07-én győzedelmeskedett a bolgár válogatottal szemben 2-0-ra tudtuk legyőzni őket. A 32 éves 63x magyar válogatott Szalai rutinja meghatározó lehet a holnapi mérkőzésen, miként tudja csapatkapitányként egyben tartani a válogatottat és kiharcolni Szófiában a győzelmet, és  EB- pótselejtező döntőt játszani, a Izland-Románia mérkőzés győztesével, nézők előtt, a Puskás Arénában.

 

 

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App