FRANCIA LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG LIGUE1.

 

 

A francia fővárosi csapat Japánba, Tokióba utaztak turnézni és ezzel is reklámozni a PSG csapatot. A francia sztárcsapatot nagy szurkolótábor fogadta a reptéren és a hivatalos sajtótájékoztatón, ahol  Christophe Galtier vezetőedző mellett, az ” MNM-hármas” trió , L.Messi, Neymar, K.Mbappé is részt vett.

Fotó/ Szokodi László

 

A tokiói turné alatt három csapattal mérkőzik meg a PSG csapata.

Fotó/ PSG

A Paris Saint-Germain játékosai, akik szombaton elhagyták Párizst, hogy Tokióba induljanak, hogy megkezdjék a 2022-es Japan Tour-t, ott vettek részt első edzésükön.

Ez volt az első nap a dolgokhoz való hozzászokáshoz, de ahhoz is, hogy gyorsan beleéljek a japán hangulatba! A Párizsból Tokióba tartó hosszú utazás után a Paris Saint-Germain játékosai nagyon kedves fogadtatásban részesültek szállodájuk előtt japán szurkolóiktól.

Fotó/ PSG

 

A mindenütt autogrammal és vakuval fényképezett Rouge et Bleu hamarosan felfigyelhette a helyi lelkesedést, amelyet különösen a Paris Saint-Germain Japan Fan Club vezetett, amely nagyon aktív a japán fővárosban.

Miután berendezkedtek a csapatbázisukban, néhány játékosunk médiaülést tartott! A Messi –Neymar Jr – Mbappé trió így – akárcsak edzőjük, Christophe Galtier – részt vett a nyári japán turné prezentációs konferenciáján. Lehetőség, hogy csatáraink váltsanak pár szót a helyi sajtóval.

„Öröm, hogy újra itt lehetek, egy ideje nem jártam Japánban. Tudjuk, milyen nagyszerűek a szurkolók itt, és milyen örömet éreznek, amikor látják, hogy nagy klubok jönnek ide a szezon előtti turnéikra.” – mondta abból az alkalomból Kylian Mbappé.

Fotó/ PSG

A nap végén párizsiak felfedezhették a Chichibu Memorial Rugby Groundot, a Tokió központjában található stadiont, ahol részt vesznek az edzéseiken.

Ez volt az első foglalkozás, amelyen részt vettek vasárnap este. Az edzőteremben végzett munka és 40 perc edzés után a fővárosi játékosok visszatérhettek szállodájukba. Napirend: egy jó éjszakai alvás, hogy túllépjünk a jet lag-on, egy nagyon kellemes hét előtt a japán hangulatban!

Fotó/PSG

PSG csapata három mérkőzése Japánban:

– A J-League cím védő Kawasaki Frontale a Nemzeti Stadionban július 20-án, szerdán
Kezdés 19:30 (helyi idő szerint) – 12:30 (francia idő szerint)

Urawa Red Diamonds a Saitama Stadionban július 23-án, szombaton
Kezdés 19:00 (helyi idő szerint) – 12:00 (francia idő szerint)

Gamba Osaka a Panasonic Stadionban július 25-én, július 25 -én,
hétfőn – Kezdés 19:00 (helyi idő szerint) – 12:00 (francia idő szerint)

Forrás/ PSG

Borítókép/ PSG

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App