UEFA BAJNOKOK LIGÁJA, 2., SELEJTEZŐKÖR 1., MÉRKŐZÉS:

  • A Ferencváros a BL-selejtezőkör első fordulójában 5-1-es összesítéssel verte a kazahsztáni Tobol Kosztanaj csapatát. A második selejtezőkörben a Slován Bratislava csapata ( szlovák), ellen kell kell kivívnia a győzelmet a BL., selejtező harmadik fordulójába jutásért.

Ha a Ferencváros továbbjut, a BL-selejtező 3., fordulójába, akkor, vagy az azeri Qarabag, vagy a svájci FC Zürich lehet a magyar bajnok ellenfele.

Milyen, esélyei lehetnek a Ferencváros csapatának a Slován Bratislava ellen, arról  a következő bejegyzésben részletezem.

BL, 2., selejtezőkör, 1., mérkőzés

Ferencváros TC – Slován Bratislava

07.20 20:00, Groupama Aréna ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

 

Szerdán 20 órától fogadja bajnok és kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunk a szlovák aranyérmes Slovan Bratislavát a Bajnokok Ligája 2. selejtezőfordulójának első meccsén. Mindkét klubban szerepelt a komáromi születésű, magyar válogatottban 63 alkalommal pályára lépő, jelenleg az NB II-es ETO FC Győrt erősítő Priskin Tamás, aki a FradiMédiának elárulta, hogy mely csapat továbbjutását várja a párharcban.

– Mit vársz a Ferencváros-Slovan párharctól, ki jut tovább?
– A Fradit erősebb csapatnak tartom. Remélem, minél messzebb eljut majd a Bajnokok Ligájában. A Slovanban is van minőség, és bizonyára a pozsonyi klub játékosai is motiváltan lépnek majd pályára, az ismert, 30 évvel ezelőtti történtek miatt.

Szerdán 2-0-s Fradi-győzelmet várok, s összességében ferencvárosi továbbjutást. 

 

– 2017 és 2020 között játszottál a Fradiban, utolsó évedben bajnoki címet ünnepelhettél. Felbukkansz szerdán is a Groupama Arénában?
– Szerettem volna a helyszínen szurkolni volt csapattársaimnak, Dibusz Dénesnek, vagy Botka Endrének, s persze az egész csapatnak, amely sokat fejlődött, és alaposan megerősödött az elmúlt években, ám edzésem lesz, így nem érnék fel Győrből Pestre. Televízión nézem majd a mérkőzést és szurkolok a Fradinak.

– A Fradi előtt, 2015 és 2017 között szerepeltél a Slovan Bratislavában. Milyen emlékeid vannak a pozsonyi klubról?
– Jó időszak volt. Legszebb emlékem, amikor megnyertük a Szlovák Kupát.

– Mennyire követed a Slovan közelmúltbeli szereplését?
– Elsősorban a dunaszerdahelyi DAC eredményeit követem, de persze utána mindig megnézem, mit játszott a Slovan. Tisztában vagyok vele, hogy a magabiztosan nyerték meg legutóbb a bajnokságot, s az első BL-selejtezős fordulóban hosszabbításban, nagy szerencsével verték ki a georgiai bajnok Dinamo Batumit.

Forrás/ https://www.fradi.hu/

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App