Nyártól az Európa-bajnok vízilabdázó, Kiss Csaba veszi át az Szegedi VE vezetőedzői posztját

 

  • A szegedi vízilabda élet szép korszakai közé tartozott a Magyar Kupagyőzelem sorozat, 2011, 2012, 2013- ban, sorozatban háromszor tudta megszerezni a kupát a csapat. Ebben a győztes csapatban nagy szerepet kapott, az akkor  már Európa-bajnok Kiss Csaba, aki nagyban hozzájárult a kupagyőzelmekhez. Az elmúlt szegedi vízilabda évek, a küzdelemről szóltak,  ebben a szezonban tért vissza az OB I.-be. Az idei  bajnoki szereplésben a klub vezetősége Szabó Zoltánnak adott bizalmat, akit jól ismerhetünk, hiszen az utánpótlás nevelésben is részt vett. Szabó Zoltán ma bejelentette civil  foglalkozása mellett már nem tudja ellátni a feladatot, olvasható a klub honlapján. Szabó Zoltánnal az előző bajnoki mérkőzésen 03.27-én tudott először nyerni az új Tiszavirág Sportuszodában a csapat, (Szeged–Debreceni VSE 10–6).  

Fotó/SZAMY

 

dr. Molnár Tamás, az SZVE ügyvezetője ma bejelentette, hogy nyártól a saját nevelésű Kiss Csaba felel majd, a Szegedi VE  csapat, szakmai munkájáért.

Fotó/SZAMY

 

Kiss Csaba: 

Fotó/SZAMY

Nagy kihívás lesz, de örömmel vállaltam el a feladatot. Kaptam már annyit ettől a klubtól, hogy most vissza is adjak, és dolgozzak a szegedi sikerekért. Az edzői munka nem ismeretlen számomra, évek óta az utánpótlásban dolgoztam, jelenleg is a Szegedi Vízipóló Suli gyermek korosztályának vagyok a trénere. Izgalmas lesz a kispadról dirigálni, de állok elébe, mert minden feltétel adott, hogy tovább fejlődjünk, hogy minél több szegedi tehetséget építsünk be a csapatba, és szép eredményeket érjünk el az OB I-ben – nyilatkozta Kiss Csaba.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App