– Vereséggel zárta az évet Pellei Csaba csapata.

Vasas – Metalcom Szentes 16–3 (2–1, 5–0, 6–1, 3–1)

 

E.ON férfi vízilabda OB I., 15. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Kollár, Füzesi.
Vasas: Csoma – Brguljan 3, Vadovics 2, Randelovics 3, Szatmári, Bátori 4, Bedő. Csere: Bóbis B. 3, Sélley Rauscher, Pardi, Korbács 1, Takács B. Megbízott edző: Bóbis Máté.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Kókai, Mátyók, Pellei K., Hegedűs, Pellei F. 2, Takács J. 1. Csere: Kürti-Szabó M., Vörös, Bozó, Garancsy, Fülöp, Takács K. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 5/0.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kiállítva cserével: Szatmári.
Kipontozódott: Takács K.
Nyilatkozat:
 Pellei Csaba: – Gratulálok a Vasasnak, megérdemelten nyert ekkora különbséggel is. Az egész mérkőzés során domináltak a hazaiak, talán csak az első negyed során tudtunk erőt kifejteni 2–1-ig. Ezt követően az történt a vízben, amit a Vasas szeretett volna. Nem haragszom a játékosaimra, hiszen a 11. meccsünket játszottuk 43 nap alatt, teljesen elfáradtunk, úgyhogy mindenkinek jól jön a pihenő. Pontszámban elértük a célunkat az ősz során, bár ennek ellenére is van hiányérzetünk. Bízom egy jobb tavaszban, tíz mérkőzést játszunk majd otthon, hazai medencében pedig többre lehetünk majd képesek. Sok sikert kívánok a Vasasnak.
Összefoglaló:
Az év utolsó mérkőzésén az angyalföldiek otthonában egy nehéz és körülményes sorozatot zártunk le. Koronavírus-megbetegedéseink miatt több halasztott mérkőzést is pótoltunk az elmúlt 43 napban, így összesen 11 meccset játszott férficsapatunk.
A Vasas otthonába Lajkó Marcell és Somogyi Balázs nem utazott el, így mezőnyben két tehetséges fiatal, Kürti-Szabó Máté és Takács Krisztián kaphatott lehetőséget Pellei Csaba vezetőedzőnktől, míg a kapunkat ezúttal Kovács Kristóf négy negyeden át őrizhette.
Szorosabb első negyed után a Vasas érvényesítette a papírformát fáradt csapatunk ellen, amely legközelebb 2021. január 16-án ugrik majd medencébe, a Tatabányát fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.
Forrás: CIKK/https://szentesivk.hu/
Fotó/SZAMY
Idén már nem száll vízbe a szentesi csapat, következő mérkőzésüket Január 16-án a Tatabánya ellen folytatják, hazai környezetben.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App