Megállíthatatlan a Szedeák, a Pécset is legyőzte!

Naturtex-SZTE-Szedeák–Pécs 89-85

(27-12, 23-32, 20-14, 19-27)
Férfi kosárlabda NB I./A csoport, 7. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Földházi T., dr. Mészáros B., Fodor A.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 4/3, GOVENS 29/18, Brown 8, DZSELETOVICS 29/3, Dickey 9. Cserék: Kerpel-Fronius B. 3, Keller I., Olasz 2, Mayer. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
PVSK-VEOLIA: Ruják 13/9, Bíró, Funderburk 14, Budimir 18/9, BRKICS 17. Cserék: LEWIS 16/3, Meleg, Krivacsevics 3, Demeter 2, Dragasevics 2. Vezetőedző: Dragan Alekszics.
Kipontozódott: Dickey (38.).

 

 

Szrecsko Szekulovics: – Boldog vagyok a győzelem miatt, hiszen egy nagyon nehéz találkozót követően egy jó erőkből álló Pécset tudtunk ma legyőzni. Büszke vagyok a fiúkra, a Szeged régen állt már karácsony előtt hét győzelemmel, örülök, hogy ilyen jól szerepelünk ebben a bajnokságban. Gondjaink akadtak a faultokkal, Dickey ki is pontozódott, és picit fáradtak is voltunk, de ezt a helyzetet is megoldottuk.

 

Andrija Csirics, másodedző: – Gratulálok a Szedeáknak! Nagyon rosszul kezdtük a meccset, és bár végig üldöztük az ellenfelünket, nem tudtunk fordítani. Úgy érzem, ezt a meccset nem a Szeged nyerte meg, hanem mi veszítettük el, mert rengeteg könnyű kosarat engedélyeztünk a hazaiaknak, elég a dudaszós triplára, vagy egy könnyű ziccerre gondolni, ami lezárt egy negyedet. Küzdöttünk, de nem tudtunk fordítani, remélem, a sors visszaadja egyszer ezt a mai mérkőzést a szezon során.

 

Zach Brown: – Örülünk a győzelemnek, hiszen a héten a második mérkőzésünket is meg tudtuk nyerni. Nem volt egyszerű, de végig irányítani tudtuk a meccset, nem engedtünk sok momentumot az ellenfelünknek, amikor pedig kellett, fontos kosarakat szereztünk.

Ruják András: – Nem a legjobb meccsünk volt. Borzasztóan kezdtünk, amikor pedig feljöttünk, akkor a kétesélyes labdákat rendre elveszítettük. Amatőr hibákat követtünk el a negyed végi kapott kosarakkal, ezeken ment el a meccs, még a borzasztó kezdésünk ellenére is.

 

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App