– A ciprusi labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatója.

 

A magyar labdarúgó-válogatott, ma játssza első barátságos felkészülési mérkőzését Ciprus  ellen. A labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott két felkészülési mérkőzést játszik az Eb- előtt , Ciprus ellen, ma este, majd négy napra rá 06.08-án Írország ellen lép pályára. Mind a két találkozót a Szusza Ferenc Stadionban rendezik.

Fotó/Szokodi L.

Ciprus szövetségi kapitánya, Nikos Kostenoglou a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta:

Nagy öröm számomra, hogy Magyarországon lehetünk, és öröm számomra, hogy játszhatunk egy barátságos mérkőzést egy olyan csapattal, amelyik az Eb-n lehet. Számunkra ez az időszak nem a legkedvezőbb, hiszen nálunk a bajnokság már véget ért és sok olyan játékosunk van, akik szabadságukat töltik.Ez viszont arra jó esély, hogy kipróbáljunk új játékosokat. -nyilatkozta a kapitány


Fotios Papaoulis a ciprusi ASZ Ománia játékosa a sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolt.(Lang Ádám is a ASZ Ománia játékosa).

 

„Köszönöm a gratulációt a bajnoki győzelemhez, Ádámmal már egy éve vagyok, csapattárs. Azt gondolom,  Ádám egy nagyon magas szintű védő játékos”.- mondta Fotios P.

Fotó/Szokodi L.

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App