U21-es labdarúgó Európa-bajnokság

 

-Német győzelem az elődöntőben

 

ELŐDÖNTŐ:

Hollandia U21 – Németország U21  1-2

MOL Aréna Sóstó, Székesfehérvár , néző: 1573fő,  V: Sandro S.

Hollandia U21: Bijlow J.(K), Boadu M., Botman S., (Rensch D.), de Wit D. (C), Harroui A.,(Matusiwa A.), Kadioglu F.,(Sierhuis K.), Kluivert J., Malacia T., Schuurs P., Stengs C., (Dilrosun J., Teze J.

Vezetőedző: van de Looi E.

Németország U21: Baku R., Berisha M., (Jakobs I.), Dahmen F.(K), Dorsch N., Maier A., (Stach A.), Nmecha L., (Burkardt J.), Ozcan S.,(Janelt V.), Pieper A., Raum D., Schlotterbeck N., Wirtz F.(Adeyemi K.)

Vezetőedző: Kuntz J.

Gólszerzők: P.Schuurs 67.,ill., F.Wirtz 1., 8.

Fotó/Szokodi L.

Fotó/Szokodi L.

1 perc: Jól kezdte, a találkozót a német csapat, Florian Writz egy kiváló passzt kapott, amit a kapus mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt, 0-1 .

4 perc A holland szöglet, amit Kluivert végez el,de a labda nem ér oda a csapattársához. A német gépezet folyamatos és a nyolcadik percben ismét a németek játékosa  Florian Writz a hollandok tizenhatos vonaláról ellőtt labdája a holland kapujában landolt, 0-2.

 

Az első félidőben végig hajtott a német csapat és a hollandokat a gyorsan bekapott két gól nagyon meglepte, mivel csak poroszkáltak a pályán, komoly helyzetet azonban nem tudtak kialakítani. A második félidőben szépíteni tudott a holland válogatott a 67. percben, P.Schuurs révén.

Fotó/Szokodi L.

A folytatásban az iram visszaesett, amit eddig  német csapat diktált ,  és a mérkőzés hátralevő részében több gól már  nem esett, az eredmény nem változott, a német csapat 2-1-re legyőzte a holland U21-es válogatottat.

A vasárnapi döntőben a német U21-es csapat ellenfele, a portugál U21-es csapat lesz, akik a spanyol U21-es válogatottat győzték le 1-0ra.

Spanyolország U21 – Portugália U21 0-1

Gólszerző: ( J. Cuenca 80.-öngól)

 

Döntő:

2021 06.06., vasárnap , Ljubljana

Németország U21 – Portugália U21

 

KÉPGALÉRIA:

Fotó/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App