OTP BANK LIGA 26. FORDULÓ

-Rebrovval szemben.

 

SERGEI REBROV: „EGY RECEPT LÉTEZIK: A KEMÉNY MUNKA”.

Fotó/SZAMY

– Vallja az ukrán szakember,  Sergei Rebrov, aki 4 éve irányítja, a Ferencváros labdarúgó csapatát. Játékosként a Dinamo Kijev játékosaként több címet is begyűjtött, két ukrán Premier League címet, két ukrán kupa címet és egy ukrán szuperkupát nyert , de megfordult az angol bajnokságban is és a Bajnokok Ligájában is játszott és a 1993/94-es Bajnokok Ligája első körében a Camp Nouban az egyetlen Dinamo Kijev gólt ő szerezte,  a 28.percben, „nagyon odapirított”!

 

Rebrovi nagy gól, a Barcelona ellen!

A Ferencváros labdarúgó csapatát, 2018 augusztusától irányítja, az ukrán szakember, mind a két szezonban Irányításával, megnyerte a hazai bajnokságot, és 25 év után, 2020-ban,  ismét bekerült a Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

 

EREDMÉNYEK:

FC BARCELONA – FERENCVÁROS 5-1

DINAMO KIJEV – FERENCVÁROS 2-2

JUVENTUS – FERENCVÁROS 4-1

JUVENTUS – FERENCVÁROS 2-1

BARCELONA – FERENCVÁROS 3-0

DINAMO KIJEV – FERENCVÁROS 1-0

– Az idei labdarúgó bajnoki szezonban az őszi fordulóban 14 győzelem mellett, mindösszesen, két döntetlen a Ferencváros mérlege. A magabiztosság és a koncentráció mellett, az elsődleges a  kemény munka, és minden edzésen, mérkőzésen teljesítmény után kerülhet be a csapatába.

 

A hazai rendezésű Magyar Kupasorozatban nem villog a Ferencváros, az elmúlt három részvétel során 2019-ban, a 10. fordulóban a MOL VIDI csapata búcsúztatta a Ferencvárost, de a 2020-as esztendő sem hozott jobb eredményt a akkor, a 8. forduló meglepetéseként ért mindenkit a Békéscsaba 1912 Előre csapata hazai pályán 2-0-ra győzte le a fővárosi alakulatot, és jutott tovább. Az idei 2021-es  kupasorozatban, a legjobb 16 között a MOL Fehérvár csapata 2-1-es eredménnyel, búcsúztatta a zöld-fehéreket.

 

A tavaszi fordulót nem kezdte jól a Ferencváros egyből egy őszi szezonban elhalasztott DVTK mérkőzéssel nyitották a tavaszi szezont, és hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedtek. Majd ehhez még öt döntetlen is társult, köztük az MTK elleni, ami egy kicsit fájó lehet Rebrovnak, hiszen 2-0-ról tudott feljönni Michael Boris csapata és otthon tartani egy pontot. A bajnok csapat így is magabiztosan vezeti az OTP BANK LIGA 26. fordulóját követően is a hazai bajnokságot. Az, hogy milyen érzés Rebrovval szemben ülni, felemelő ugyanakkor az embernek „zizeg a gyomra”, ha egy ilyen szakemberhez intézi a kérdéseit.

 

CIKK/SZAMY

 

OTP BANK LIGA 26. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App