UEFA EURO 2020

LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG NYOLCADDÖNTŐ

Táblázat/SZAMY

A labdarúgó Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek végén, tizenhat csapat jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

Ma Wales –  Dánia összecsapással kezdődik meg a nyolcaddöntő sorozata, majd este az Olaszország – Ausztria mérkőzést is láthatjuk.

Az olaszok mind a három csoportmérkőzésüket magabiztosan nyerték meg és 9 ponttal végeztek az „A”-csoport élén. Mint arról már beszámoltam az olaszok meglepetés játékukkal, már az első mérkőzés után  sok követőt szereztek, bevallom őszintén, én is azok közé tartozom. Cikk itt:  olaszok

Roberto  Mancini kapitány, az elmúlt pár évet kihasználva „nem sztárallűrös” játékosokat tett be a csapatba és úgy tűnik ez az olasz gárda lehet az Eb meglepetés csapata, amelyik akár az Eb-címet is megkaparinthatja. Én bízok az olaszok játékába , amivel az osztrák csapatot ma meglephetik és a legjobb nyolc közé kerülhetnek, még ha csak egy góllal is. Ausztria a „C”-csoportban Észak-Macedónia, és Ukrajna legyőzésével biztosította be a helyét, Hollandia mögött a második helyen. Az osztrákoknak az idei Európa-bajnokság már előre lépés a 2016-os Eb-szerepléshez képest, akkor a csoportkörből sem tudtak továbbjutni.

EURÓPA-BAJNOKSÁG NYOLCADDÖNTŐ:

2021 06.26 SZOMBAT:

18:00 Wales  – Dánia

21:00 Olaszország – Ausztria

Az már biztos, hogy a legjobb tizenhat között is nagy csaták várhatók, az egyik ilyen a Horvátország- Spanyolország,, valamint amit én nagyon várok, az Anglia Németország giga összecsapás.

Melyik csapatnak van a legnagyobb esélye a döntőbe jutni íme:

Olaszország:  55%

Franciaország: 45%

Anglia :      55%

Hollandia:  45%

 

Borítókép/ UEFA- Italy-Walk-About-and-Press-Conference-UEFA-Euro-2020-Round-of-16-12

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App