MERKANTIL BANK LIGA 14., FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga 14., fordulójában a Szeged hazai pályán fogadja a Budafoki MTE csapatát. A Szeged az előkelő 5., helyen áll a bajnoki tabellán 4 győzelemmel és nyolc döntetlennel. A vasárnapi Budafok elleni három pont megszerzése reálisnak tűnik, de ez csak akkor lehetséges, „ha minden játékos el is hiszi, hogy legyőzhető az ellenfél és ezért meg is tesz mindent a pályán”. A szegediek vezetőedzője Alekszandar Sztevanovics már több alkalommal is megemlítette a sajtótájékoztatón.

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője: – A szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik. Az elmúlt találkozókon megmutattuk, hogy képesek vagyunk jól futballozni. Különösen büszke vagyok a Kecskemét ellen nyújtott teljesítményünkre. Sajnálatos módon egy hiba a vereségünket okozta, de nemcsak a kupameccsen, hanem korábbi összecsapásokon is gyakran előfordultak olyan koncentrációvesztésből fakadó hibák, amelyek következtében fontos pontokat hullajtottunk. Ha sikeresek akarunk lenni a bajnokságban, minden játékosnak meg kell őriznie a koncentrációját és fegyelmezettségét egészen a lefújásig. Győztes mentalitásra van szükségünk. Hiszek a csapatban és a Budafok elleni sikeres szereplésben.

Erős Gábor, a Budafoki MTE vezetőedzője: – Nem vagyunk a legkönnyebb helyzetben. Az utóbbi időszakban nemigen sikerült úgy teljesítenünk, ahogy a bajnokság elején. A hétvégi meccs is nehéz lesz, ellenfelünket nagyon jó csapatnak tartom, ezt bizonyítja, hogy a tizenhárom forduló alatt mindössze egyszer szenvedett vereséget. Bízom benne, hogy vasárnapig sikerül rendezni a sorainkat, és el tudunk indulni azon az úton, amelyiken a szezon kezdeti szakaszában jártunk.

Forrás/ Szeged-Cs.G.A.

Fotó/  Szokodi László

MERKANTIL BANK LIGA 14., FORDULÓ

2023 11.04 VASÁRNAP

13:00 BVSC – ZUGLÓ – KOZÁRMISLENY

13:00 GYIRMÓT FC – NYÍREGYHÁZA

13:00 KAZINCBARCIKA – SZOMBATHELYI HALADÁS

13:00 PMFC – ETO FC GYŐR

13:00 MOSONMAGYARÓVÁR – SOROKSÁR FC

17:00 AQVITAL FC CSÁKVÁR – BFC SIÓFOK

17:00 FC AJKA – TISZAKÉCSKEI LC

17:00 SZEGED-CS.G.A. – BUDAFOKI MTE

2023 11.06 HÉTFŐ

VASAS FC – BUDAPEST HONVÉD

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App