– Újpest hazai pályán öt góllal biztosította be magát, az NB I -ben maradásért!

 

 

 

Újpest FC-Kaposvári Rákóczi 5-0 (3-0)

Budapest, Szusza Ferenc Stadiaon, 3004  néző

Gólszerzők: Simon K. (12.), Novothny (44.), Bacsa (45+1., 49.), Máté (57.)
Újpest FC: Banai – Balázs B., Máté, Ristevski, Burekovic – Simon K. (Szakály P., 74.), Onovo, Nwobodo (Csongvai, 60.), Perosevic (Bacsa, 43.) – Zsótér (Katona, 59.), Novothny (Koszta, 73.)
Kaposvári Rákóczi: Pogacsics (Bonnyai, 71.) – Nagy J., Ur, Szabó A., Hadaró (Vachtler, a szünetben) – Szakály A., Trebotic – Bévárdi (Pintér Á., a szünetben), Palic (Csiki, 53.), Balázs Zs. (Nagy R., a szünetben) – Ádám

 

 

A Magyar Labdarúgó bajnokság 33. fordulójára is maradt még izgalom. Az NB I.- ből négy csapatnak volt esélye kiesésre, köztük a hazai  Újpest FC- nek. A hazai csapat az utolsó fordulóban, azt a Kaposvár csapatát fogadta, amelyik már biztos kieső, de mellé még egy csapat további kiesése dőlt el , a bajnokság utolsó, 33.fordulójában. Az Újpest a mérkőzést folyamatosan kézben tartotta az első perctől kezdve és a támadásokból a 12. percben megszerezte a hazai csapat az első gólt. A kaposvári csapat próbált ellentámadni, de ma az Újpest erősebb és elszántabb is volt és az első félődőben a 44., majd a 45+1 percben újabb találattal már 3-0 ás vezetésre tett szert és így vonultak szünetre a csapatok. A második félidőben sem változott az Újpest irama hajtott és már a kezdés után gólt szereztek. Próbálta tartani magát a Kaposvár csapata, de ez már erőben sem ment nekik, elfáradtak és az Újpest az 57. percben még egy találattal bebiztosította magát az NB I-be maradásért, míg a Kaposvár csapata jövőre már egyel lentebb folytatja cikk: itt Kaposvár Rákóczi . A kaposvári csapat mellett kiesett DVSC csapata, a mérkőzés végén egészen káprázatos hajrába kezdett a debreceni csapat de valahogy az égiek nem voltak velük és két nagy helyzet is kimaradt az utolsó pillanatban és kiestek az NB I-ből . A mérkőzés végén berohanó szurkolók követelték a játékosok vegyék le a mezüket, a rendbontást a rohamjárőrök fékezték meg.

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App