– A FEKETE ÉLET IS SZÁMÍT!


Több amerikai fellázadt a rendőri brutalitás ellen.
A Szokodi Academy Media, úgy értesült eddig 4 halálos áldozata van a zavargásoknak. A kiváltó ok egy fekete férfi halálát követően törtek ki az USA-ban. Több üzletbe is fosztogatnak, az utcákon gyújtogatnak, kifosztják az üzleteket, garázdálkodnak. A kormány már katonákat is bevetett, a zavargások enyhítése érdekében és több ezer embert letartóztattak.

Cikk/SZAMY:Szokodi L.
Kocsival furikázók,- ( véleményüket hirdetik, a rendőri túlkapás ellen: “A FEKETE ÉLET IS SZÁMÍT!)

– A hazai erőszakból elkövetett bűncselekmények fajtái is egyre durvábbá válnak. A mai nappal emeltek vádat egy dávodi nő ellen.

– Minősített emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű nőt a főügyészség aljas indokból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja és végrehajtandó fegyház kiszabását indítványozta vele szemben.
A vádirat szerint a vádlott és a sértett az interneten ismerkedett meg, 2019 áprilisában egy dávodi házban költöztek össze, amelyet a férfi bérelt. A nőnek nem volt munkája, a sértett közmunkásként dolgozott és alkalmi munkákat is vállalt, így a férfi keresetéből éltek.
A pár sokat veszekedett. Egy idő után a férfi többször felszólította a nőt, hogy költözzön el a házból, a vádlott azonban erre nem volt hajlandó.
Mint írták, 2019. július 7-én este ismét veszekedés tört ki, kölcsönösen bántalmazták egymást. Majd a férfi fájó torkára bevett egyet a vádlott gyógyszerei közül. Ezután kiment a lakásból és a bevett nyugtatótól a teraszon eszméletlen állapotban elvágódott.
A nő nem hívott segítséget, hanem egy nylon szemetes zacskót húzott a férfi fejére, s azt szorosan megkötötte. A sértett testét az ingatlan veteményesénél lévő gödörbe húzta, ott sósavval és hypóval öntötte le, végül betemette – olvasható a közleményben.
Amikor a férfi munkatársai érdeklődni kezdtek utána, a nő azt mondta nekik, hogy külföldre ment dolgozni.
A nő a férfi holttestét később a ház udvarának végében lévő szemetesgödörhöz húzta és ott temette el. Ott is leöntötte még sósavval és hypóval.
A rendőrök 2020. július 24-én találták meg a holttestet. A nőt őrizetbe vették.

MTI

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App