Mint az már ismert több média portálon is lehetett olvasni, Dzsudzsák Balázs, elhagyja az al-Ittihad Kalba klubot. Ma már kaptunk híreket  Balázs felől, aki a  mai naptól az al-Ain FC-nél folytatja pályafutását. A másik magyar játékos, Kádár Tamás, aki a  Dinamo Kijev edzőjével, ( Olekszij Mihajlicsenko)- val  való konfliktus miatt,  már csak az ificsapatban kaphat játéklehetőséget. Kádár Tamást 2023-ig szóló szerződés köti a klubcsapathoz.

Marco Rossi, a Magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nincs jó helyzetbe, hiszen az utolsó válogatott mérkőzést, amit Wales ellen játszottunk, azt 2-0 -ra elvesztettünk, és így az egyenes ági továbbjutásunk is elszállt az EB-re való kijutást illetően. Viszont, a válogatottunknak annyi esély adódott, hogy ha a pótselejtezőben két mérkőzést megnyerünk, mégis  kijuthatunk, az idén megrendezésre kerülő Európa labdarúgó-bajnokságra. Ehhez március 26-án a Bulgária nemzeti csapatát kell otthon megverni, ha ez sikerül, akkor a Izland-Románia párharc győztesével játszhatunk az új Puskás stadionban, az Eb- kijutásért.

A szövetségi kapitány már korábban is elmondta :

„Nem vagyunk könnyű helyzetben hiszen Willi Orbán sérült, a hátvédsorunk sem az igazi, amin javítanunk kell. Nagy hangsúlyt helyeztünk a lélektani, pszichikai és a fizikai felkészülésre, de minden játékos maga tudja a legjobban, mi a saját leggyengébb pontja, és kértem őket az egyesületeiknél is összpontosítsanak ezekre a gyenge pontokra.”– nyilatkozta korábban, Marco Rossi, a Magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

 

CIKK/SZAM:Szokodi L.

 

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App