VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ CSOPORTMÉRKŐZÉS, 5. FORDULÓ, I-CSOPORT:

 

-Szoboszlai Dominikot az Andorra elleni mérkőzésen is láthatjuk!

 

  • Mint ismert az RB Leipzigben játszó magyar válogatott játékosait, a klub vissza hívta. Gulácsi Péter kisebb fejsérülése miatt, több mint valószínű eleve nem számíthatott volna az Andorra elleni mérkőzésen,  Marco Rossi szövetségi kapitány. Willi Orbán a begyűjtött sárga lapja miatt pihen. Szoboszlai Dominik viszont kérte a klubját, hogy  az Andorra elleni világbajnoki-selejtező mérkőzésen még a válogatott rendelkezésére szeretne állni. Klubja támogatta kérését. Így Dominik játszhat a  szerdai következő világbajnoki-selejtező mérkőzésen, persze csak akkor,  ha a szövetségi kapitány, Marco Rossi beteszi a csapatba….:).

Milyen érdekes van, egy fiatal tehetségünk és azt látjuk, hogy klubjában milyen szenzációsan játszik, rugdossa a gólokat, és akkor jön egy nemzeti válogatott szempontjából fontos, vb-selejtező sorozat és valamiért megakad , „Dominik szekere”. Biztos ti is voltatok, már úgy, hogy valami nemsikerül, pedig beleadsz mindent és mégse sikerül. Először elkezdünk hibákat keresni, vádaskodni , és ráhagyni, ennyi kész nem fojtatom tovább . Biztos vagyok, benne a fiatal Szoboszlai Dominikban is felmerült ez a két elvesztett vb-selejtező mérkőzés. Először Anglia ellen 4-0-ás, majd a tegnapi Albánok ellen 1-0-ás fájdalmas vereség, hogy nincs ez így jól, nekem se ment most és most nem hagyhatom itt a nemzeti csapatom, amikor szükségük van rám. Gondolom, ezek a gondolatok biztos megfordultak a játékos fejében, aki az Eb-re ha nem lett volna, sérült gyalog érkezett volna haza, csak, hogy játszhasson a válogatottban.

Fotó/Szokodi L. ( Amikor még a magyar válogatott kispadján foglalt helyet Szoboszlai Dominik)

Ez nem csak azt jelzi már, hogy valaki milyen szinten képviseli a labdarúgást, hanem azt is, hogy ő maga a labdarúgás, amiért sok fiatal fogja rúgni a bőrt itthon és külföldön.

Andorra ellen egy olyan magyar válogatottat láthatunk szerintem , aki ha kell felszántja a Puskás Aréna gyepét azért az egy gólért, amiért a győzelem jár.

 

CIKK/Szokodi L.

Borítókép/Szokodi L.

 

Világbajnoki-selejtező “I”-csoport, 2021. 09.08:

20:45 Magyarország – Andorra

20:45 Lengyelország – Anglia

20:45 Albánia – San Marino

A világbajnoki-selejtező, “I”- csoport állása, 3 forduló után:

  1. Anglia  15 pont
  2. Lengyelország   10 pont
  3. Albánia 9 pont
  4. Magyarország  7 pont
  5. Andorra 3 pont
  6. San Marino 0 pont

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App