ANGLIA, PREMIER LIGA 8.,FORDULÓ:

A Premier Liga 8., fordulójának utolsó mérkőzésére kerül sor ma hétfőn este, 20:00-kor az Emirates Stadionban. Az Arsenal hazai pályán fogadja a Crystal Palace csapatát. Az ágyúsok az elmúlt hét mérkőzésből, hármat nyertek meg, egy döntetlen mellett,  három vereséggel a tabella ,13., helyén állnak. A 8., forduló meglepetés eredménye, a Manchester United a Leicester otthonában kapott ki, 4-2-re. A Chelsea a Brentford otthonában, egy piszok jóíramú meccsen 1-0-ra tudott győzni. A hazai  Brentford csapat előtt le a kalappal, mert egy nagyon jó játékot játszottak a Chelsea ellen, és én azt mondom, hogy ha egy pindit a szerencse is besegít a hazaiaknak, akkor  a pontszerzés is meglehetett volna. Az már biztos, hogy bármilyen eredmény is születik ma az Arsenal-Crystal Palace mérkőzésen a Premier Liga tabellát, a 8., forduló után a Chelsea csapata fogja vezetni.

 

Bukayo Saka!- „A kis drága kedvenc!”

-Saka, a „kis kedvenc”, akitől a megváltást várja a klub. A még csak húszéves válogatott labdarúgó, negyedik szezonját tölti a klubnál igaz a 2018-2019-es Premier Ligában egy meccsen lépett pályára akkor, azon nem szerzett gólt, azóta 65 mérkőzésen játszott és 7gólt szerzett. A mai mérkőzésen ha játéklehetőséget kap, biztosak lehetünk, hogy meghatározó lesz a végeredmény alakulásában a játéka.

Mikel Arteta az Arsenal vezetőedzője, nincs könnyű helyzetben.  Gabriel Martinellire, a brazil származású játékosára nem biztos, hogy számíthat.  Granit Xhaka állapotát   illeti, őt biztos nem látjuk ma a pályán. A játékos még a Tottenham elleni mérkőzésen sérült meg,( a jobb térdében, szalagszakadást szenvedett).

A Crysal Palace játékosai közül Nathan Ferguson, és Ebere Eze  már elkezdték az edzéseket, de még ma nem rohannak a pályára .

Patrick Vieira  a Crystal Palace vezetőedzőjeként lép ma pályára az Emirates Stadionban. Vieira, 1996 és 2005 között Arsenal játékosaként, kilenc trófeát nyert meg. A Crystal Palace edzőjeként Vieira ma , Michael Olise-nak is játéklehetőséget adhat,  hogy bizonyítson.

Borítókép/Szokodi László

2021 10.18

 

 

ANGLIA, PREMIER LIGA, 8., FORDULÓ:

WATFORD – LIVERPOOL 0-5

SAOTHAMPTON – LEEDS 1-0

NORWICH – BRIGHTON 0-0

ASTON VILLA – WOLVERHAMPTON 2-3

LEICESTER – MANCHESTER UNITED 4-2

MANCHESTER CITY – BURNLEY 2-0

BRENTFORD – CHELSEA 0-1

EVERTON – WEST HAM 0-1

NEWCASTLE – TOTTENHAM 2-3

ARSENAL – CRYSTAL PALACE

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App