VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ CSOPORTMÉRKŐZÉS, 6. FORDULÓ, I-CSOPORT:

 

-Játsszunk, harcoljunk, csak győzzünk!

 

A magyar válogatott vb-selejtező mérkőzést játszik Andorra ellen, ma este  a Puskás Arénában. Andorra a szeptemberi világbajnoki-selejtező mérkőzéseinek eredményeit tekintve jobban áll, mint mi. Egy győzelem San Marino ellen és egy vereség Anglia ellen, mégis az eddigi eredményeit figyelembe véve Magyarország mögött a 4. helyen áll, hiszen mi már egyszer elkalapáltuk őket 4-1-re és reméljük ez a mai mérkőzésen sem fog változni. A tegnapi hivatalos sajtótájékoztatón, Koldo Álvarez de Eulate , az andorrai szövetségi kapitány sikeres szereplést vár a mai mérkőzésen csapatától.

Fotó/Szokodi L.

– Az eddigi eredményeknél fontosabb az a munka, amiket a napokban elvégeztünk. Ha a gyakorolt elemeket sikerült átültetni a gyakorlatba, akkor sikeresek lehetünk. Majd beszámolt, hogy pár játékosra nem számíthat a mai mérkőzésen: Cristian Garciara, Marc Valesra, Marc Rebésra és Jesus Rubiora, majd így folytatta.

Hiányozni fog néhány labdarúgó, de lesznek mások, akik bizonyítási lehetőséget kapnak. Láttuk az Anglia elleni találkozóját a magyar válogatottnak, de azt is láttuk, hogy vette fel a kesztyűt az Európa-bajnokságon az ellenfeleivel, úgy gondolom, egy ilyen szellemiségű csapattal fogunk találkozni holnap., nyilatkozta Koldo Álvarez de Eulate.

Fotó/Szokodi L.

 

 

Világbajnoki-selejtező “I”-csoport, 2021. 09.08,szerda:

20:45 Magyarország – Andorra

20:45 Lengyelország – Anglia

20:45 Albánia – San Marino

 

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT VB-KERETE:

Kapusok: Bogdán Ádám (FTC), Dibusz Dénes (FTC),
Védők: Bolla Bendegúz (Grasshopper Club Zürich – Svájc), Botka Endre (FTC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (FK Nyizsnyij Novgorod – Oroszország), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország), Tamás Márk (Slask Wroclaw – Lengyelország)
Középpályások: Cseri Tamás (Mezőkövesd), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (Bristol City – Anglia),Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország)
Támadók: Hahn János (Paksi FC), Nikolics Nemanja (Mol Fehérvár FC), Sallai Roland (Freiburg – Németország), Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok), Schön Szabolcs (FC Dallas – Egyesült Államok), Szalai Ádám (Mainz – Németország),Varga Roland (al-Ittihad Kalba – Arab Emírségek)

A világbajnoki-selejtező, “I”- csoport állása, 5. forduló után:

  1. Anglia  15 pont
  2. Lengyelország   10 pont
  3. Albánia 9 pont
  4. Magyarország  7 pont
  5. Andorra 3 pont
  6. San Marino 0 pont

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App