OTP BANK LIGA 9., FORDÚLÓ:

-A Puskás Akadémia és a ZTE is idegenben tudott győzni!

 

Az OTP Bank Liga 9., fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia az MTK otthonában tudott, 1-0ra győzni. A mérkőzés egyetlen gólját,  Komáromi György, a  (Puskás Akadémia), játékosa  szerezte a 69′, percben. A mérkőzés képét tekintve az első félidő kiegyenlített  játékot eredményezett. A második félidőben viszont, inkább a Puskás Akadémia csapatának a  játéka dominált a pályán. A hazai csapatnak is voltak helyzeteik, de azokat nem tudták gólra váltani. A Puskás Akadémia helyzeteiből egyet tudott gólra váltani, ami elég volt, az MTK ellen a győzelemhez.

Hornyák Zsolt:

Fotó/Szokodi L.

-„Köszönöm a csapatomnak  a második félidő végén nyújtott játékot, amivel megtudtuk változtatni, a nulla-nullás eredményt”.-nyilatkozta a szakember.

A teljes interjú az Academy Media You Tube média csatornáján tudod meghallgatni.

Szokodi Academy Media You Tube

 

A szombati nap meglepetés eredménye, a ZTE idegenben a bajnok Ferencváros otthonában győzött, 2-1-re. Ez Waltner Róbert az elmúlt mérkőzéseket tekintve a legnagyobb eredmény és ez a mostani eredmény biztosíték is lehet a vezetőedző számára, hogy a kispadon maradhat.

Waltner Róbert:

Fotó/Szokodi L.

-Számunkra ez egy nagyszerű nap! A Fradi ellen játszani idegenben mindig nehéz feladat, mert Magyarország egyik legjobb és legnépszerűbb csapata, aki nemzetközi szinten is nagyon jó teljesítményt nyújt. Próbáltam a játékosokat egész héten úgy felkészíteni, hogy élvezzék ki a mérkőzés minden percét, de persze nem feltartott kezekkel érkeztünk, hisz minden meccsen győzni szeretnénk. A mai napon kellett ehhez szerencse is, ami az elmúlt fordulókban nem mondhatnám, hogy mellénk állt, de ma igen. Két gólos előnyt szereztünk az összecsapás elején és talán számunkra a legrosszabbkor szépítő gólt szerzett a Fradi. Nagy nyomást helyezett ránk az ellenfél, de egy csapatként, fegyelmezett és csupaszív játékkal sikerült megtartanunk az eredményt és így elvittük a három pontot., -nyilatkozta a szakember.

Ferencvárosi TC -ZTE FC 1-2 

Ferencvárosi TC: Bogdán – Wingo, Blazic, Mmaee, Botka (46’ Cabraja) – Vécsei (50’ Laidouni), Besic – Zubkov, (46′ Mmaee) Nguen (76’ Marin), Mak (67’ Uzuni) – Boli

ZTE FC: Demjén – Lesjak, Serafimov, Kálnoki-Kis, Bedi (79′ Gergényi), Sankovic, Halilovic (83′ Tajti), Meshack (83′ Grezda), Spoljaric (53′ Bakary), Skribek (46′ Babati) – Koszta

OTP BANK LIGA 9., FORDULÓ:

10.15 PÉNTEK :

20:00 MTK BUDAPEST – PUSKÁS AKADÉMIA FC 0-1

10.16 SZOMBAT:

14:45 GYIRMÓT FC – PAKSI FC 2-1

17:00 FERENCVÁROSI TC – ZTE FC 1-2

19:30 MOL FEHÉRVÁR FC – BUDAPEST HONVÉD 2-1

10.17 VASÁRNAP:

14:30 KISVÁRDA MASTER GOOD – ÚJPEST FC

17:00 MEZŐKÖVESD ZYÓRY FC – DVSC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App