MERKANTIL BANK LIGA, (NB II.), 18., FORDULÓ

@szokodiacademy

MERKANTIL BANK LIGA, (NB II.), 18., FORDULÓ Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Kolorcity  Kazincbarcika 3-0 (2-0) Gólszerző: 44′, Haris, 45+1′, Papp Á. , 56′, ( 11-esből), Borvető Á. #foryoupage #foryou #szokodiacademymedia #labdarúgás #championsleague #merkantilbankliga #szegedcsanádgrosicsakadémia #szokodiacademy #football #magyarfoci #mlsz @TikTok @MLSZ @mlszadatbank #szegedsport

♬ son original – Musica+

 

A Merkantil Bank Liga 18., fordulójában a Szeged (5.), hazai pályán fogadja a Kazincbarcika  ( 6. ), csapatát. A fordulóban öt mérkőzést elhalasztottak.

 

Ezt várják:

Fotó/ Szokodi László (Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője. )

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád G.A. vezetőedzője: – A legjobb érzés, amikor minden csak rajtad múlik és a kezedben van a sorsod. Mindig azt mondom a játékosaimnak, ezért az érzésért meg kell dolgozni. Hogyan érdemelhetjük ezt ki? A tudásunkkal, kemény munkával, nagy hittel és reménnyel. Ha mindez összeáll, jó eredményt várhatunk utolsó mérkőzésünkön. Szeretnénk jó érzésekkel, sikerélménnyel vonulni a téli szünetre. Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, a legtöbbet várjuk a Kazincbarcika elleni találkozótól.

Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője: – Igaz, hogy a mögöttünk álló mérkőzéssel vége lett az őszi szezonnak, s mi a nagyon előkelő hatodik helyen végeztünk; ám az előrehozott találkozóra is ezer százalékig összpontosítani kell. Mondhatnám, hogy a vérünket kell adni minden egyes pontért, mert tudjuk, hogy milyen sűrű mögöttünk a tabella. A Szeged egy nagyon jó csapat, masszívan ott vannak az első öt-hatban, de a héten felkészülünk belőlük, s a nehézségeink ellenére is a lehető legjobb eredményre törekszünk. Rendkívül hálásak vagyunk a szurkolóknak, hogy olyan sokan eljöttek Budafokra buzdítani a csapatot, ez rendkívül jó érzés volt, és nagyon sajnáljuk, hogy mindezt nem tudtuk visszaadni eredményességben. Ezt is szeretnénk vasárnap pótolni, illetve jó pozícióban zárni a 2023-as esztendőt.

Forrás/ Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Kolorcity  Kazincbarcika 3 – 0 (2 – 0)

Szeged, Szent Gellért Fórum , V: Katona B., Asszisztensek: Rózsa D., Ring E.

Gólszerző: 44′, Haris, 45+1′, Papp Á. , 56′, ( 11-esből), Borvető Á.

Piros lap: 75′ , Palincsár

Szeged: Molnár F. Tamás (GK), Gera N., Nagy Zs., Szilágyi Z., Palincsár M., Haris A., Nyári P., Papp Á., Borvető Á., Kővári R., Márkvárt D.,

Vezetőedző: Stevanovic Aleksandar

Kazincbarcika: Bánhegyi B.T. (GK), Szekszárdi M., Heil V., Kártik B., Szabó B., Csatári G., Kurdics L., Ternován P., Papp M., Pekár L., Kotula M.

Vezetőedző: Csábi József

A mérkőzés első részében a hazai csapat próbálta akaratát ráerőltetni a vendég Kazincbarcikára, de  az erős vendég védelem sorra hárította a szegediek rohamát.

Fotó/ Szokodi László

GÓÓÓL! 

44′ perc: – Az első félidő utolsó percében egy szegedi támadás során a jóütemben érkező Haris , kilőtte a bal felső sarokban már téli álomra szenderedő pókcsaládot, 1-0.

Fotó/ Szokodi László

GÓÓÓL!

45+1′ perc: – Haris a szegediek első gólszerzője adta meg a lendületet a hazai csapatnak. A Kazincbarcika a középkezdés után labdát vesztettek és szinte abban a pillanatban a hazai csapat lendületet vett támadás során az előző gól szerzője most gólpasszt adott Papp Áronnak , aki a vetődő  Bánhegyi mellett a kapuba lőtt, 2 – 0.

Az első játékrész kétgólos szegedi előnnyel zárult.

GÓÓÓL!

64′ perc: – A második játékrész is hozott izgalmakat, a második szegediek második gólját szerző Papp Áront buktatta a vendégek védője a saját tizenhatosán belül , a játékvezető a büntetőt ítélt, amit Borvető értékesített, 3-0.

A mérkőzésen több gól nem esett, de ha megszámolom öt sárga lap és egy piros lapot is kiosztott a játékvezető. A Szeged az őszi szezon utolsó mérkőzésén, hazai pályán, magabiztosan győzte le a Kazincbarcika együttesét, és a tavaszi szünetig a dobogó harmadik helyén pihen Stevanovic Aleksandar alakulata.

Cikk/ Szokodi László

Fotó/ Szokodi László

 

 

 

MERKANTIL BANK LIGA 18., FORDULÓ

2023 12.10 VASÁRNAP

13:00 BFC SIÓFOK – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1 – 3

13:00 CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR – PMFC 0 – 1

17:00 BUDAPEST HONVÉD – AQVITAL FC CSÁKVÁR 2 – 2

SZEGED-CS.G.A. – KOLORCITY KAZINCBARCIKA  3 – 0

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App