FRANCIA I., OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 33., FORDULÓ:

 

  • A francia labdarúgó -bajnokság 32., fordulójában a bajnokságot vezető PSG és a második helyezett Marseille csapata csapott össze a Parc Des Princes Stadionban és habár a mérkőzés utolsó percében gólt szerzett a Marseille, azt a játékvezető a VAR-rendszer közbeavatkozásával törölte. Így 2-1-re győzött hazai pályán a PSG a Marseille ellen , ami azt jelenti, hogy már a következő hétközi bajnoki fordulóban a 10. , bajnoki címet ünnepelheti a PSG , ha legyőzi az Angerst hazai pályáján (04.20 szerda).

INFÓ:

Az Angers elleni találkozón Neymar sárga lapok miatt nem játszhat, és kisebb sérülések miatt L.Messi, M. Verratti, és P. Kimpempe nem lesz a csapat tagja.

Mauricio Pochettino:

„  Egyelőre még nem biztos a bajnoki cím megszerzése. Az  Angers-i utazásra és a győzelemre koncentrálunk. Minél hamarabb megszerezni a címet az lenne a legideálisabb. Személy szerint óriási öröm lenne megnyerni a 10. francia bajnoki címet a Paris Saint-Germainnek. A motiváció mindig jelen van, mert nyerni kell. Az utolsó napig tisztelnünk kell a futballt és az ellenfeleinket, mert ez a legjobb módja a jó teljesítménynek. Reméljük mihamarabb megszerezzük a címet!, nyilatkozta a szakember”.

 

Francia labdarúgó- bajnokság 34., forduló:

04. 23 PSG – LENS , ÉLŐ-ben itt a Szokodi Academy Media oldalon.

Borítókép / Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App