„AZ A DERBI AZ EGYIK KEDVENC MECCSEM”

                                                                                                         HAJNAL TAMÁS

 

  • A Magyar Labdarúgó-válogatott játékosaként 2013-ban vonult vissza 59 mérkőzésen, 7 gólt szerzett a válogatott színeiben.  Légiósként  18 évig játszott, több nemzeti csapatban, majd  2015-ben tért vissza a Ferencváros csapatához, és 2018-ig játszott, összesen 50 mérkőzésen, 7 gólt szerzett. A labdarúgás befejeztével, a cipőt felakasztotta, de a futballpályát nem hagyta el, a Ferencváros csapatánál maradt, mint sportmenedzser. A Ferencváros – Szeged , Magyar Kupamérkőzésre elkísérte, a csapatot, 2108 09.22-én, a mérkőzést a fővárosi csapat nyerte 2 – 0 -ra, és jutott tovább a kupában. A mérkőzés előtt szurkolói találkozott szervezet a klub, egy szegedi belvárosi étteremben. Hajnal Tamás mellett, a klub ikonjai is részt vettek a találkozón, Telek András, Dzurják József, Bánki József, akik a megjelent szegedi fradi szurkolók kérdéseikre válaszoltak, majd a végén dedikálták a szurkolók relikviájukat , a szurkolókat a klub ajándék FRADI könyvekkel lepte meg. A teljes cikk itt: szegedi szurkolók

A Ferencváros honlapján is folyamatosan olvashatunk beszámolókat Hajnal Tamásról.

A legutóbbi a húsvéti cikk, amiben első derbijén szerzett góljáról mesél.

 

 

Sportmenedzserünk számára szép emlék, hogy játékosként betalált élete első derbijén. 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, az IDE kattintva elérhető Facebook-oldalunkon Húsvétvasárnap 16 órától újra megnézhetik a 2015. április 12-én lejátszott, 2-0-s FTC-sikerrel befejeződő Fradi–Újpest rangadót. Ennek kapcsán vezetőgólunk szerzőjét, a csapatunkhoz közel két évtizednyi külföldi pályafutása után 2015 telén visszatérő Hajnal Tamást kérdeztük az akkori csapatról és derbiről is.

– Tizennyolc évnyi légióskodás után 2015 tavaszán szerepeltél újra a Fradiban. Milyen erősségű csapathoz csatlakoztál akkor?

– Komoly célokkal, nagy várakozásokkal tértem haza. Remek csapathoz csatlakozhattam, csupa jó játékos közé csöppentem: Gera Zoltán, Roland Lamah, Cristian Ramírez, Varga Roli, Böde Dani, Dibusz Dénes és még sorolhatnám… A felkészülési időszak jól sikerült, mindenki nagyon profin és keményen küzdött a csapatba kerülésért, ez pedig meg is látszott a teljesítményünkön. Jól kezdtük a tavaszi szezont, amelynek hatodik mérkőzése az Újpest elleni hazai derbi volt – én külön is nagyon vártam azt a meccset, hiszen pályafutásom első derbijére készülhettem.

Teljes cikk: Hajnal Tamás

Forrás: www.fradi.hu

 

 

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App