NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 1., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Horvátország
5
3
1
1
5
5
0
10
2. Dánia
5
3
0
2
7
5
2
9
3. Franciaország
5
1
2
2
5
5
0
5
4. Ausztria
5
1
1
3
5
7
-2
4

NEMZETEK LIGÁJA  A/1.- LIGA , 4., MÉRKŐZÉS

A NL. 4., fordulójában a horvát csapat a franciák ellen lépnek pályára, ma este 20:45 perckor a Stade de France-ban. A NL.-ban a második fordulóban Splitben, 1-1-es döntetlent játszott a két csapat. Ezt követően  a  harmadik fordulóban Zlatko Dalić  csapata legyőzte a dánokat és ezzel ugyan nem ugrottak csoportjukban az élre, de a csapat számára lendületet adhat ez a győzelem a mai franciák ellen. A tegnapi hivatalos sajtótájékoztatón Zlatko Dalić  a horvát válogatott szövetségi kapitánya mellett, Josip Brekalo ( Torino játékosa ), a horvát válogatott középpályás játékosa válaszolt a sajtó képviselőinek kérdéseire.

Fotó/ Szokodi László

„Nagyon-nagyon nehéz meccs vár ránk Európa és a világ valószínűleg egyik legerősebb riválisa ellen, teli stadionjukban, és nem lesz könnyű. Azonban úgy gondolom, hogy az elmúlt két meccsen megmutattuk, hogy minőségünk van, és tudunk válaszolni.”

Milyen eredményre számít?

„Remélem, hogy jó eredményt érünk el, és talán végre legyőzzük Franciaországot. Mindannyian reméljük, hogy ez lesz a pillanat, még ha tudjuk is, milyen csapatról van szó. Biztosan meglesz a lehetőségünk.”

Mérkőzés

„Franciaország nem lehet elégedett az első három meccsel, és minden bizonnyal támadni fognak minket, de mi készülünk. Valószínűleg lesz esélyünk az ellentámadásban és a megszakításokon keresztül.”

Borítókép/ Szokodi László

NEMZETEK LIGÁJA  A/1.- LIGA , 4., MÉRKŐZÉS

06.13 HÉTFŐ

20:45, Franciaország – Horvátország 

Stade de France

20:45, Dánia – Ausztria 

Parken Stadion

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link: Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App