Megszerezte első győzelmét a Szeged!

Hazai pályán szerezte meg a Szeged az első győzelmét. Az új szezon eddig nem kedvezett az igencsak újjá alakult Szeged Csanád- Grosics Akadémia számára. A bajnokságban eddig a hat fordulóban mindössze két pontot szerző csapat, a Siófok ellen a Szent Gellért Fórumban 2-1- re tudott győzni és 3pontot megszerezve a tabella 18.helyén foglal helyet 5pontal.

CIKK/SZAMY

LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GA–BFC SIÓFOK 2–1 (0–0)
Szeged
, Szent Gellért Fórum, 1300 néző.

Szeged: Varga B. – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl – Oláh G., Jovanovics – Kóródi (Rózsahegyi, 90.), Germán, Varga Sz. (Bitó, 87.) – Takács T. (Grumics, 62.). Vezetőedző: Dobos Barna
Siófok:
Hutvágner – Polényi, Jagodics B., Horváth M., Deutsch B. – Tajthy – Elek B. (Tömösvári, 77.), Kecskés T., Balogh B. (Gaál B., a szünetben), Kiss B. – Horváth P. (Hajnal G., 72.). Vezetőedző: Gál István
Gólszerző: Germán (63.), Varga Sz. (75.), ill. Kiss B. (56.)
MESTERMÉRLEG
DOBOS BARNA:
– Jól kezdtük az első félidőt, és ezt szerettem volna már látni hamarabb, mondjuk, a ziccereink ekkor még kimaradtak. A pici visszaesés után a második félidőben megint uraltuk a meccset, és a kapott gól után az akarat győzött. Jöttek a helyzetek, a ziccerek, és örülök, hogy megszakadt a sorozat, és hogy megérdemelten szereztünk három pontot.
GÁL ISTVÁN:
– A vezetést megszereztük, és azt láttam, nem volt egyik csapat sem domináns. Aztán egy buta egyéni hibából felhoztuk az ellenfelet. Sikerült a mélyben lévő ellenfelet felemelni, bár a Szeged jó csapat, de ezen a mérkőzésen nem éreztem, hogy jobb lett volna.

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App