-Menetel az Újpest! Itthon és idegenben is jobb volt, a Vaduznál!

 

Konferencia Liga, selejtező, 2. forduló, visszavágó:

FC Vaduz (liechtensteini)–Újpest FC 1–3 (1–1)
Sportpark Eschen-Mauren, v.: Ciochirca (osztrák)
Gólszerzők: Dobras (7.), illetve Tallo (29., tizenegyesből), Beridze (47.), Onovo (85.)
Sárga lap: Obexer (28.), illetve Diaby (81.)
Továbbjutott: az Újpest, kettős győzelemmel, 5–2-es összesítéssel.

FC Vaduz: Büchel – Schmied, Schmid, Simani – Ulrich, Dobras (Ibrisimovic, 76., Saglam, 83.), Gajic, Di Giusto (Lüchinger, 65.), Obexer (Hug, 65.) – Cicek – Sutter (Djokic, 65.)

Vezetőedző: Mario Frick

Újpest FC: Pajovic – Kasztrati, Kutrumpisz, Diaby – Pauljevic (Simon K., 71.), Onovo (Jevtoski, 90.), Mitrovic (Szakály, 89.), Antonov (Katona, 88.) – Stieber (Csongvai, 87.) – Tallo, Beridze

Vezetőedző : Michael Oenning

  • Nem jól kezdte az idegenbeli visszavágó mérkőzést az Újpest, a Vaduz otthonában. Az első percekben megilletődő magyar csapat a 7. percben bekapott gól ébreszthette fel, hogy már elkezdődött a mérkőzés. Ezzel a góllal a hazai pálya előnyei élvező Vaduz örülhetett hiszen ledolgozta a hátrányát az Újpesttel szemben. Különben be kell valljam, amikor itt a Szusza Ferenc Stadionban játszott, a liechtensteini csapat nagyon pozitívan csalódtam a játékukban. Fiatal csapat révén , gyors, lendületes játékot  játszottak. Gondolom ezt is szerette volna hazai pályán sikerre vinni a Vaduz csapata. Viszont ehhez a magyar csapat nem asszisztált. A 29. percben az Újpestnek megítélt egy 11-est a játékvezető, amit Tallo értékesített, 1-1. A félidő 1-1-es döntetlennel zárult és gondolhatjuk, hogy a magyar csapat vezetőedzője, Michael Oenning tartott egy kis „fejmosást”, ami hatással volt, a játékosokra is és  Lirim K., szőke tincs fürtjei sem potyogtak le. A második félidőben Beridze és Onovo is betalált, 1-3. Így kettős győzelemmel jutott tovább az Újpest csapata és az Európa-konferencialiga csoportkör selejtezőjének 3. fordulójában a svájci FC Basel lesz.

2021 07.30 ,Borítókép/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App