Konferencia Liga, selejtező, 3. forduló:

-Újpest és a Basel is készül a csütörtöki összecsapásra!

A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a vendég csapat vezetőedzője Patrick Rahmen

„Mi vagyunk az esélyesebbek, mi jutunk tovább!”– Patrick Rahmen

„Arra számítok, hogy nagyon nyílt sisakos lesz a holnapi találkozó, nyilván mind a két csapat feltérképezte egymást, mi is megnéztük az Újpestet, hogy játszik illetve fordítva is megtörtént. Tisztában vagyunk, hogy gólerős csapattal állunk szemben képesek jó helyzeteket kidolgozni, de alaposan felkészültünk belőlük és úgy számítok, hogy egy nagyon intenzív meccsre lesz kilátás.„- nyilatkozta, Patrick Rahmen

A sajtótájékoztatón a Basel vezetőedzője nem kertelt, hogy ők az esélyesebbek és ők jutnak tovább.  A sajtótájékoztató után, FC Basel csapata is megtartotta utolsó edzését, a Szusza Ferenc Stadionban.

Fotó/Szokodi L.

 

A mérkőzést csütörtök este játsszák a Szusza Ferenc Stadionban, ha az Újpest jut tovább akkor már megvan a lehetséges ellenfele a csapatnak.

 

A Konferencia Liga, selejtező 3. fordulójában az Újpest csapata a svájci Basel FC csapatát fogadja csütörtökön este a Szusza Ferenc Stadionba. A mérkőzés előtt , kisorsolták a következő forduló lehetséges ellenfeleit. Az elsődleges besorolás szerint az Újpest- Basel párosítás, az  1. csoportba került, és a 8 találkozóból ez a mérkőzés magasabban rangsoroltak között szerepel.

Ezek után négy párosítás győztesével találkozhat, amelyik csapat győz a 4. fordulóban, azaz a rájátszásban:

CSZKA Szófia (bolgár) / NK Osijek (horvát)
FC Paços de Ferreira (portugál) / Larne FC (észak-ír)
Breidablik (izraeli) / Aberdeen FC (skót)
FK Čukarički (szerb) / Hammarby Fotboll (svéd)

Ha nyer az Újpest, akkor az  FK Čukarički (szerb) / Hammarby Fotboll (svéd) páros nyertesével vívhat meg az ősszel induló csoportküzdelmekért, 19-én hazai pályán, míg 26-án idegenben zárulnak majd,  a selejtezők.

Forrás: https://ujpestfc.hu/

Konferencia Liga, selejtező, 3. forduló, 1., mérkőzés:

08.04 21:00 Újpest FC – Basel FC 

A mérkőzésről beszámoló itt az Academy Media oldalon, és a facebookon .

Borítókép/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App