Bozsik passzol Puskásnak, ő vissza Bozsiknak – a Honvéd legendás Aranycsapatának meccsein rendszeres volt a fenti eseménysor, amely 2021-ben ismét megtörtént Kispesten: az új Bozsik Aréna avatóünnepségén ugyanis Bozsik Péter (Bozsik József fia) és Ane de Juan Damborena (Puskás Ferenc dédunokája) végezte el a kezdőrúgást – amelyhez, a Magyar Honvédségnek hála, ejtőernyővel érkezett a meccslabda! –, sokaknak könnyeket csalva a szemébe.

 

Fotó/Szokodi L.

Budapest Honvéd–Villarreal  B 0–0
Budapest, Bozsik Aréna, 8400 néző. Vezette: Solymosi Péter
Budapest Honvéd: Szappanos (Tujvel, 75.) – Mezgrani (Kovács Nikolasz, a szünetben), Klemenz (Talys, 75.), Baráth (Bardea, 75.), Tamás (Lovric, 75.) – Nono (Banó-Szabó, 75.), Kamber (Zsótér, 10.), Hidi (Májer, 75.) – Bőle (Balogh N.), Eppel (Gale, 75.), Nagy Dominik (Tóth-Gábor, 75.)

Vezetőedző: Horváth Ferenc


Villarreal ‘B’: Duran (Gómez) – Ángel Leal (Narro, a szünetben), Esmo (Galdon, 62.), La Fuente (Abraham, 69.) – Pereiro (Pacheco), Del Moral (Bueno, 62.), Goujón (Gerardo), Adriano (Adell), Fores (Ahn) – Collado (Murria), Medina (Lozan)

Vezetőedző: Miguel Álvarez

A stadion avató mérkőzés előtt már egész napos „BANZÁJ” várta a kispesti szurkolókat. A stadionon kívül, étel-ital mellett, gyerekeknek a futballal kapcsolatos logikai játékok vártak, amelyeket sokan ki is próbáltak. A stadionon belül a Bagossy Brothers Campany együttes szórakoztatta a szurkolókat, szerintem nagyon tuti hangulatos zenét nyomtak. Egy kis ízelítő:

 

 

Majd, nem kis  meglepetésként a Magyar Honvédség alakulata jóvoltából egy honvédségi helikopterből, Hirschler Gábor zászlós kiugorva szállította a labdát a pálya közepére.

Fotó/Szokodi L.

 

Na ez nagyon ütős mutatvány volt!

A mérkőzésen nem esett gól, de egy jó hangulatú barátságos mérkőzéssel fel lett avatva a Bozsik Stadion. A mérkőzés végén a két csapat értékelte a találkozót. Horváth Ferenc, a Budapest Honvéd vezetőedzője média kérdésre válaszolva, a soron következő első bajnoki forduló mérkőzéséről is beszélt.

Klip/SZAMY

 

 

Klip/SZAMY

 

A bevezető cikk, forrás: https://honvedfc.hu/hirek/a-honved-hazatert/2021-07-24

 

2021 07.26 Borítókép/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App