-Mez igazítás volt, de gól nem született a stadionavató mérkőzésen.

 

Érdekesen alakult a Bozsik Aréna, ünnepélyes stadionavatója. A stadionavató fő műsorszáma lett volna, hogy a   Budapest Honvéd csapata a spanyol Európa-kupagyőztes Villarreal csapatával játsszon egy barátságos, stadionavató mérkőzést. Sajnos a spanyol klub pénteken bejelentette, hogy koronavírusos lett néhány játékosa, és ezért le kell, hogy mondják  a mérkőzést. A szervezők gyors szervezésének köszönhetően, elindult a ‘B’ terv megvalósítása. Ha nem az első számú csapat akkor, hogy a szurkolók ne csalódjanak, hogy nem lesz mérkőzés a Villarreal B csapatát kérték fel, hogy jöjjön el. Így is lett és az ünnepség után a két csapat lépet pályára és egy gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó.

 

Budapest Honvéd–Villarreal ‘B’ 0–0
Budapest, Bozsik Aréna, 8400 néző. Vezette: Solymosi Péter
Budapest Honvéd: Szappanos (Tujvel, 75.) – Mezgrani (Kovács Nikolasz, a szünetben), Klemenz (Talys, 75.), Baráth (Bardea, 75.), Tamás (Lovric, 75.) – Nono (Banó-Szabó, 75.), Kamber (Zsótér, 10.), Hidi (Májer, 75.) – Bőle (Balogh N.), Eppel (Gale, 75.), Nagy Dominik (Tóth-Gábor, 75.)

Vezetőedző: Horváth Ferenc


Villarreal ‘B’: Duran (Gómez) – Ángel Leal (Narro, a szünetben), Esmo (Galdon, 62.), La Fuente (Abraham, 69.) – Pereiro (Pacheco), Del Moral (Bueno, 62.), Goujón (Gerardo), Adriano (Adell), Fores (Ahn) – Collado (Murria), Medina (Lozan)

Vezetőedző: Miguel Álvarez

Fotó/Szokodi L.

2021 07.24

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App