NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 1., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Horvátország
5
3
1
1
5
5
0
10
2. Dánia
5
3
0
2
7
5
2
9
3. Franciaország
5
1
2
2
5
5
0
5
4. Ausztria
5
1
1
3
5
7
-2
4

NEMZETEK LIGÁJA  A/1.- LIGA , 4., MÉRKŐZÉS

  • A Nemzetek Ligája ‘A/1’-csoportjában ma a negyedik fordulót rendezik. A francia válogatott ma este ( hétfő) 20:45, Stade de France-ban fogadja a horvát válogatottat. A két csapat egy héttel ezelőtt, a második fordulóban Splitben, már megküzdöttek egymás ellen az a  mérkőzés, 1-1-es döntetlennel zárult. A franciák nem örülhettek ennek az egy pontnak annyira, hiszen négy napra rá, a harmadik fordulóban az osztrákok ellen is csak egy pontot tudtak begyűjteni. A cím védő francia válogatott három mérkőzést követően győzelem nélkül , két döntetlennel, egy vereséggel csücsül a negyedik helyen. D. Deschamps a tegnapi  hivatalos sajtótájékoztatón, úgy fogalmazott, nincs több próbálkozás, kísérletezés, a lehető legjobb csapatot kell összerakni a horvátok ellen.

Didier Deschamps:  Összevonjuk minden erőnket Horvátország ellen 

A szövetségi kapitány bejelentette a horvátok ellen Mike Maignan  lesz a francia kapuban. Két játékos  N’Golo Kanté és Lucas Hernandez elhagyta a válogatottat ( sérülés miatt ), helyükre Deschamps nem hívott be újabb játékosokat. Hugo LIoris hiánya miatt a csapatkapitányi karszalagot, P.Kimpembe fogja viselni.

„Nagy büszkeség volt, hogy viselhettem ezt a karszalagot. Olyan, mint egy darab szövet, de nagyon sokat jelent. Horvátország ellen viselni nagyon sok érzelmet keltett bennem. Emlékek jutottak eszembe, megélt pillanatok és minden meghozott áldozat…”

Az ezt  követő tréningen, Karim Benzema és Boubacar Kamara külön edzett.

Fotó/ Szokodi László

A mai mérkőzés favoritja a francia csapat, de mint a dánok is bebizonyították, hogy hátrányból felállva megtudják fordítani a mérkőzést és le tudják győzni a franciákat. Így azt gondolom, ha nem is egy gólgazdag mérkőzést fogunk ma látni a „kis kedvenc”, K.Mbappé góljaival győzni fognak ma a franciák.

Fotó/ Szokodi László

NEMZETEK LIGÁJA  A/1.- LIGA , 4., MÉRKŐZÉS

06.13 HÉTFŐ

20:45, Franciaország – Horvátország 

Stade de France

20:45, Dánia – Ausztria 

Parken Stadion

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link: Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App