OTP Bank liga,  8.,forduló:

-Az Újpest a Gyirmót ellen, szerezheti meg az első bajnoki győzelmét.

 

 

  • Az OTP Bank liga, 8.fordulójának szombati napján két még győzelem nélküli csapat küzd meg egymás ellen. Hazai pályán a Magyar Kupagyőztes Újpest fogadja a Gyirmót csapatát. A két csapat, egymás elleni mérkőzéseit tekintve,  nagy múltra nem tekinthetünk vissza, hiszen a az idei bajnoki szezonon kívül, a Gyirmót  eddig csak egyszer, a 2016-17-es szezonban szerepelt együtt  a lila-fehérekkel. Az idei bajnoki szezont nem jó formában kezdő Újpest, eddig négy vereség mellett, mindössze három döntetlent tudhat magáénak. 

Mi lehet az oka, hogy most, kieső helyen áll, az Újpest?

A Konferencia Ligát megjárt csapat számára, lehet ez a teherbírásban még most, ez sok. Hiszen láthattuk a Basel ellen parádés első félidő után a második félidőben már  nem tudott, ugyanúgy teljesíteni, helyzeteket kialakítani. Ez a bajnoki fordulóban is szemmel láthatóan többször is megismétlődött, a DVSC ellen 2-0-ás győztes helyzetből, a második félidőben két gólt szerző DVSC tudott egyenlíteni, és pontot tartani, otthon. A Budapest Honvéd ellen, a 3. fordulóban, DETTO!

Az első félidőben még vezető Újpestet, hidegzuhanyként érte, amikor  is Nenad Lukic betalált  Banai hálójába és ez a mérkőzés  is csak egy pontocskát tojt,  a lila-fehéreknek.  Michael Oenning az Újpest FC vezetőedzője a hétvégi Gyirmót elleni keretében,  nem számíthat két Diaby és Pauljavicre. Ez mekkora esélyt adhat a Gyirmót számára, az a szombat koradélután kezdődő összecsapáson kiderül.

A mérkőzésről beszámoló, itt a Szokodi Academy Media oldalon.

 

Borítókép/Szokodi L.

2021 10.01

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App