– Már nem, Kuttor Attila irányítja, a Mezőkövesd csapatát.

  • A hazai labdarúgó bajnokság a Nemzetek Ligája szünete után, ismét folytatódik a hazai labdarúgó bajnokság, a 11. fordulóval. Az előző fordulóban az MTK hazai pályán győzte le a  MOL Fehérvár csapatát 4-1-re a mérkőzésről beszámoló itt: összefoglaló
  • Szombaton  MTK, Mezőkövesdre látogat, ahhoz a csapathoz ahol edzőváltás történt. Kuttor Attila távozásával, egy régi – új edzővel folytatja tovább a csapat, a szezont, aki nem más , mint Pintér Attila.  A Mezőkövesd élére először 2015. december 30-án nevezték ki, az akkor másodosztályban szereplő csapatunk feljutott az első osztályba.  A feljutást követően is jól szerepelt a csapat az őszi szezon végén 5. helyen állt a 2016-2017-es szezonban. Most az MTK-val fognak bizonyára nagy csatát vívni a pontokért.
  • Az előző fordulóban a Budapest Honvéd nem lépett pályára, mivel több játékos is koronavírusos volt, így a Budafok MTE csapatához fordult az együttes halasztásért, amit a Budafok elfogadott, a mérkőzést dec.23-án fogják lejátszani. Szombaton a  Budapest Honvéd az Új Hidegkúti Nándor Stadionban fogadja a Ferencváros csapatát. A Bódog Tamás egyre több visszatérőre számíthat a hétvégi rangadóra. A két nagy rivális csapat mindig nagy harcot vív egymás ellen, a szurkolók örömére, igaz most a koronavírus helyzet miatt, nézők nélkül  lesz megtartva a derbi. Kuttor Attila nyilatkozata a 9. fordulóban, a Budapest Honvéd elleni mérkőzés után.

SZAMY: Kuttor Attila nyilatkozata.
OTP BANK LIGA, 11. FORDULÓ:
Szombati mérkőzések:
Vasárnapi mérkőzések:
11. 22, 14:30
SZAMY: Budapest Honvéd: Bódog Tamás nyilatkozata.

 

Fotó/SZAMY

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App