-Első hazai mérkőzésén kikapott a Nagymágocs SC csapata, a BVSC Zúgló csapatától.

 

 

Női NB II., Keleti csoport:

Nagymágocs Sportpálya, 250 néző Vezette: Kiss Roland, Asszisztensek: Kvasz N., Brlás Zs.

Gólszerzők: Balogh N., 48., 66., (BVSC), Szűcs A. 90. ,11- ből (BVSC)

A Női labdarúgó NB II. bajnokság, Keleti csoportjának, 2. fordulójában:

Nagymágocs – BVSC Zúgló   

                      3 – 0

Az NB II. be felkerülő Nagymágocs SC első hazai mérkőzését játszotta, a Nagymágocsi Sportpályán. A hazai csapat fekete mezben lépet pályára, a vendég BVSC csapata, sárga színű dresszben pompázott. Az időjárásra nem lehetett panasz, lehet ennek köszönhető, hogy többen is kilátogattak , vagy csak  kíváncsiak voltak, az új bajnokságban, hogy állnak helyt a helybéli lányok. Az első félidőben a hazai csapat nem engedte közel a BVSC támadóit, akik egy kicsit meg is illetődtek a harcias mágocsi lányokon. Nem hagyták magukat és labdavezetésben és közelharcban is feltudták venni a küzdelmet. Több helyzetet is ki tudtak alakítani, viszont a befejezés most nem eredményezett gólt, a hazai csapatnak. Az idő múlásával előjött a hazai csapatnál a  fáradtság, és ezt a fővárosi csapat büntette, két helyzetet is kialakítva gólt tudtak szerezni, majd a játékidő előtt 11-est ítélt a játékvezető, amit a közönség nem látott annak, ezt tudtára is adták, a sporinak.

A 11-est berúgta a BVSC játékosa, így lett 3-0 , ami a végeredmény is lett. Helytállt a Nagymágocs, viszont az már most látszik az NB II.-ben nehezebb mérkőzések várnak a csapatra.

 

CIKK/SZAMY

Nagymágocs SC játékosai:

Rózsa A., Gila N., Baksa K., Bacsa A., Maczelka Cs., Győző T., Szlopoczki J., Sütő E., Gila Z., Lakatos Sz., Horváth T., Mátyus V., Fazekas A., Kóbor K., Miklós M., Samu A., Makai E., Tóth K., Hegedűs K., Börcsök Á., Tóth R.

Vezetőedző: Gila László

BVSC Zúgló, játékosai:

Gulyás T., Molnár R., Varga K., Simon V., Perényi Zs., Fancsalszki A., Bakó F., Balogh N., Nagy E., Szappanos Cs., Terdik I., Tivadar A., Varga K., Koncz E., Szűcs A., Erdélyi B., Cordines A., Hugyecz R.

Vezetőedző: Steer Ferenc

 

 

Klip/SZAMY

 

Klip/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App