-Kíváncsi a magyar csapatra az orosz kapitány

 

 

Az orosz válogatott szombaton kora délután megtartotta a vasárnapi Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző hivatalos edzését a Puskás Arénában.

Az edzést követően Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány a Puskás Arénát, majd a magyar válogatottat is megdicsérte, és azt is elárulta: nem szeretné, ha a magyar válogatott szabadrúgáshoz jutna az orosz kapu közelében.

– Nagyon szép és hatalmas az új Puskás Aréna. A stadion gyönyörű, nekem azért is tetszik, mert emlékeztet a Luzsnyiki-stadionra – fogalmazott az orosz kapitány. – A válogatott játsszon bárhol is, nemzeti mezben nincs könnyű meccs. Kemény, izgalmas és kompromisszumoktól mentes mérkőzést várok, hiszen mindkét csapat a hazáját képviseli. Kíváncsi vagyok a magyar csapatra, már csak azért is, mert nyerni tudott Törökországban. Évekig dolgoztam Ausztriában, ezért nyomon követem az ottani ligát, rendszeresen nézem a meccseket is, így számomra Szoboszlai Dominik nem ismeretlen, és nem a törökök elleni gólja alapján mondom, hogy oda kell rá figyelnünk! Ez azt jelenti, hogy nem szabad a kapunk közelében szabálytalankodni, sőt szorosan kell őriznünk őt. Az orvosi stáb mérései segítségével meghatározzuk, mennyit vett ki a játékosokból a Szerbia elleni mérkőzés, és ez alapján, na meg az ellenfél felállása alapján jelölöm ki a kezdőcsapatot.

Fotó/SZAMY

uríj Gazinszkíj, az FK Krasznodar középpályása elmondta: hosszú kihagyás után tért vissza a válogatottba, ez külön motivációt jelent számára.

– Szerintem is nagyon szép a stadion, remélem, holnap jó eredménnyel távozunk innen. Nekem azért is fontos lenne ez, mert hosszú kihagyás után tértem vissza a többiek közé, és már nagyon hiányoztak a társaim. Szeretnék úgy játszani, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak. Ma még lesz egy taktikai értekezletünk, ott a mester kielemzi az ellenfél játékát, az erősségeiket és a gyenge pontjaikat – fogalmazott a középpályás.

Forrás: www.mlsz.hu

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App