-Szedeák bronzérem

 

A bronzmérkőzés második mérkőzését is elvesztette a hazai pályán játszó DEAC csapata, és ezzel a Tisza-parti együttes szerezte meg a bronzérmet.

DEAC–Szedeák 82–90 (28–27, 16–22, 15–20, 19–16)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, bronzmérkőzés, 2. meccs. Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Győrffy, Goda, Boros.
DEAC: Moody 14/12, Somogyi 15/6, Drenovac 17/3, Hines 20/15, Tóth 9. Cserék: Moore 7/3, Neuwirth, Polyák, Molnár. Vezetőedző: Andjelko Mandics.
Naturtex-SZTE-Szedeák: GOVENS 27/6, BROWN 28/6, DZSELETOVICS 3/3, BOGNÁR 10/6, DICKEY 13. Cserék: KERPEL-FRONIUS G. 2, KELLER 3/3, KERPEL-FRONIUS B. 2, OLASZ 2.Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
Kipontozódott: Tóth (38.), ill. Kerpel-Fronius G. (39.).
Az egyik fél két győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0 a Szedeáknak.

Szrecsko Szekulovics: – Rengeteg érzelem dúl bennem, hiszen a szezon előtt senki sem számított arra, hogy ilyen előkelő helyen végezhetünk. Büszke vagyok az egész klubra és a játékosokra, az egész év során családként működtünk, és harcoltunk egymásért. A sok buktató ellenére is kitartottunk az idény végéig, ami bebizonyította, hogy ugyan kis csapat vagyunk, de óriási a szívünk.

Anjdelko Mandics: – Nem voltunk mentálisan felkészülve erre a párharcra, és szűk rotációval dolgoztunk. A Szeged kétségkívül jobban akarta nálunk a bronzérmet, megérdemelten nyertek. Kikapni ki lehet, de nem mindegy, hogy hogyan. Nem tudtunk rendet tenni a fejekben, ennek okaira nem szeretnék részleteiben kitérni. Még egyszer gratulálok a Tisza-partiaknak.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App