UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.  

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

 

– Ancelotti kerete a BL-döntőre!

 

 

Mint arról már beszámoltam az idei BL-döntőt élőben követheted itt a média oldalamon.

Ancelotti  kihirdette a BL-döntő keretét:

Kapusok:  Courtois, Lunin, Kepa, Fran
Védők:  Carvajal, Militão, Alaba, Nacho, Lucas Vázquez, Fran García, Rüdiger, Mendy.
Középpályások:  Bellingham, Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Mario Martín.
Támadók:  Vini Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim.

Ancelotti: „Nagyon magabiztos vagyok a csapatomban, koncentrált és Bajnokok Ligája módban”

 

♦Carlo  Ancelotti a Bajnokok Ligája döntőjét  megelőzően  a Real Madrid Cityben  megrendezett Open Media Day alkalmával így nyilatkozott a médiának :

Nagyon izgatottak vagyunk, annak ellenére, hogy milyen megerőltető egy döntő. Szeretnénk jól kezdeni a hetet, edzéssel, pihenéssel és magabiztosan érezzük magunkat, ha figyelembe vesszük, milyen nehéz az ellenfelünk, hogy a döntőbe jutunk, és az az érzésünk, hogy jól teljesítettünk a döntőben. A legjobbak leszünk.” „Nem arra koncentrálunk, hogy egy olyan ellenfél ellen játsszunk, aki megszerezte a jogot a döntőbe jutáshoz, mint például a PSG és az Atletico a minőség, az elkötelezettség és a hozzáállás.

 Meccs előtti előzetes

„A felkészülés ezekre a meccsekre mindig ugyanaz. Örülünk, hogy ismét a figyelem középpontjában lehetünk a szezon legfontosabb mérkőzésén. Izgatottak vagyunk, hogy ott lehetünk és részt vehetünk Ez a kilencedik döntőm, ha játékosként a hatodik helyezést vesszük figyelembe. A hét ugyanolyan lesz, mint mindig, nagyon várom, és örülök, hogy itt lehetek. A félelem jönni fog, de előtte szeretném élvezni, és meg is fogom tenni.”

 Az elnök a Bajnokok Ligája döntőjére készülve

„Az elnök mindig nagyon nyugodt az ilyen típusú események előtt, nagyon magabiztos, és mindig kifejezi a melegségét irántunk. Nagyon boldog, és jó időt tölteni őt a meccsek előtt”.

Bizalom a játékosaiban

„Szombat délután ott lesz a hideg verejték, készen állok rá, és ez normális. Ez minden meccsen megjelenik, és tapasztalt vagyok. Nagyon magabiztos és izgatott vagyok a csapatom miatt, mert látom Bajnokok Ligája módban”.

Dortmund jellemzői

„A hozzáállásuk, az elkötelezettségük és a minőségük emeli ki őket. Minőségi játékosaik vannak, fiatalok, tapasztaltak és gyorsak az átállásban. Ami igazán kiemelkedik számomra, az a hozzáállásuk és a küzdj a döntőbe jutásért, ahogy azt mindkét PSG elleni meccsen megmutatták, a küzdelem és a vágy aggaszt a legjobban.”

Felkészülés a döntőre

„Van egy hetünk felkészülni a meccsre, és jól fogjuk csinálni. A védekezés és a támadás szempontjaira fogunk koncentrálni. Világos elképzelésünk van arról, hogy mit kell tennünk, és ez A legfontosabb dolog, amit mindig megtettem, és ezen a héten is meg fogom adni a játékosaimnak, hogy világos képet kapjanak a tennivalókról.Ez a legjobb módja a stressz eltávolításának. Amikor tudod, hogy mit kell tenned, koncentrálsz, és nem gondolsz olyan dolgokra, amelyek stresszt okoznak.” 

 

 

A hab a szezon tortájára
„Van a rutinom, és be is fogom tartani. Nem csinálok semmi különöset. Babonás vagyok, mert arra tanítottak, hogy balszerencse, ha nem vagyok babonás. „Élvezni fogjuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy jó dolgokat csináltunk a szezon során, és szeretnénk feltenni a habot a tortán a győzelemért.”
Hatékonyság a Bajnokok Ligájában
„Nehéz és egyszerű válaszolni erre a kérdésre, miért egyedülálló ez az ilyen típusú versenyeken? A klub ezen a versenyen alakította ki a történelmét. A Real Madrid története az 50-es években kezdődött. Ez valami különleges a klub, az összes madridista és nekünk, akik szintén madridisták vagyunk, ez egy olyan verseny, ahol jobban koncentrálunk.”
Veteránok és fiatalok
„A veteránok példát mutatnak. Ez a generáció sok döntőt játszott, ez egy elhivatott és pozitív hozzáállással teli generáció. A veteránok hozzájárultak, továbbra is hozzájárulnak és a jövőben is. Az elmúlt években Megtörtént az átállás, és kevesebb a veterán, több felelősséget vállalnak majd a fiatalok, és ez egy olyan fejlemény, amelyet a klub nagyon jól kezel.”


Személyes kapcsolatok
„Úgy gondolom, hogy a személyes kapcsolatok az élet alapvető aspektusai, a családoddal, barátaiddal és azokkal, akik veled dolgoznak. Mindez a tiszteleten alapuló kapcsolaton alapul. Jól érzem magam, ha ezt csinálom, és remélem, hogy az emberek megértik ezt „A személyes kapcsolatok fontosabbak, mint a szakmai kapcsolatok.”
Az öltöző vezetése
„Nem vagyok pszichológus, de tapasztalt vagyok, hiszen sok évet dolgoztam az öltözőben. A személyes kapcsolat a legfontosabb szerintem, és igyekszem tisztelettel bánni az emberekkel, nem csak taktikai szempontból, de személyesen is olyan környezetben vagyok, ahol 50 ember van, és több időt töltök velük, mint a feleségemmel és a gyerekeimmel, tehát ha nem lesz jó a kapcsolat, akkor nem lesz jó a hangulat nem fog jó munkát végezni.”
Arda Güler
„Arda az elmúlt néhány meccsen megmutatta, milyen jó, milyen tehetséges, és hogy hasznos tud lenni a játék során. Játsszon, mert fantasztikus gólszerzési sorozatban van, 100%-os sikeraránya van és ő egy lehetőség számunkra.”
Melyik a kedvenc Bajnokok Ligája pillanatod?
„Sok csúcspont van. Nagyon hasonló döntőbe jutottunk, mint 2022-ben, ahol sokat kellett szenvednünk. Fantasztikus csoportkörünk volt, minden meccset megnyertünk. De aztán problémáink voltak Lipcsével a visszavágón, ahol a A csapat nem játszott túl jól a negyeddöntőben a remek védekező teljesítménynek köszönhetően az elődöntőben”.
Kroos utolsó meccse
„Ez Kroos utolsó meccse, és remélem, be tudja fejezni pályafutását egy Bajnokok Ligája megnyerésével, egyéni szinten megérdemli. De egy újabb Bajnokok Ligája megnyerése nem tesz hozzá a pályafutásához. Fantasztikus játékos volt Ez alatt a 10 év alatt a Real Madrid legendájává vált, és fantasztikus lenne Bajnokok Ligája megnyerésével befejezni, bár ő már a futballtörténelem része, nem csak a Real Madridé.
„Egyetlen játékos sem olyan jó, mint mindenki együttvéve”
„A hozzáállás és az elkötelezettség volt a kulcs az összes problémánk leküzdéséhez. Most mindenki elfelejti, de a fejünkben jártak Courtois, Militão és Alaba sérülései. Aztán jött Vini két hónapos kihagyása, Bellingham, Camavinga és Tchoaumeni egy hónapos távolléte a lába miatt. De mindezek ellenére a hozzáállás és az elhivatottság lehetővé tette számunkra, hogy egy fantasztikus szezont tudjunk kiharcolni, de di Stefano idézete a legjobb idézet.”
Borussia tapasztalat
„Mindent tudunk a Borussiáról. Nagyon tapasztaltak ezen a versenyen, és ez számít. Ők egy olyan csapat, amely érdemei alapján jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe. A két legjobb csapat jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe? Igen, mi Még nem nyaralok, másoknak a tévében kell nézniük a döntőt.
Csak egy újabb szurkoló
„Semmivel sem tartozom a Real Madridnak a gólért. Megpróbálok mindent megtenni ezért a klubért, amely egy különleges klub. Nem beszélhetek így minden egyes klubról.” Egy másik szurkolónak érzem magam, ahogy a Milannál is, most megvan a lehetőségem, hogy tegyek valamit a klubért, és a tőlem telhetőt megteszem.
A Bajnokok Ligája döntőjének megközelítése
„Minden helyzetre készen kell állnunk, ami a játék során felmerül. Védekeznünk kell, mert a Borussia félelmetes az átmenetekben Sanchóval és Adeyemivel. Van egy nagyon erős támadójuk is, aki nagyon erősek a levegőben, és alacsony védekező blokkkal játszanak. Nagyon hasonlítanak hozzánk, és a játék minden aspektusában jól teljesítenek.nyomja meg a magasat, és játsszon sok átmenettel. Versenyszerű, küzdelmes meccs lesz, és aki a legjobbat csinálja, az nyer.”
Európa Liga-döntő
„Minden meccsnek megvan a maga története. Az Atalanta egy olasz csapat, szeretnék gratulálni nekik és edzőjüknek, Gasperininek. A mi meccsünk más játék, más karakterisztikával és taktikával. Az Európa Liga meccsét a legjobb csapat, ami az Atalanta volt.”
Ki lesz a kapus?
„Nagyon nehéz megmondani, mert mindketten megérdemlik, hogy ebben a döntőben játszhassanak. A lázas Lunin csodálatos szezont futott, Courtois pedig visszatért sérüléséből, és mindenki ismeri a minőségét. Nehéz döntés, de én – A végén meghozom a döntést.
Rutin a döntő előtt
„Szeretek brokkolit, lazacot és tésztát enni, és ezt fogom enni. Aztán aludni fogok egy órát, ha tehetem. Aztán gondolok a meccsre, és mielőtt a chat, a szívem felemelkedik, és 110 vagy 120 ütemre ver, ott marad a játék kezdetéig, és amikor elkezdődik, a szívem visszaáll a normál ritmusára.
VIni Jr. fejlődése
„A Vinivel végzett munka jó volt. Nagy tehetségét olyan tulajdonságokkal egészítette ki, mint a labda nélküli mozgás, jobb elmozdulás a labdáról, megválasztása, mikor megy be és mikor megy kifelé. Még mindig sokat fejlődik, szerintem inkább a csapatdíjakra koncentrál, mint az egyéni díjakra.
Információk az öltözőhöz
„Sokféleképpen lehet felmérni az ellenfél csapatát. Rengeteg videót nézünk a meccseikről, de nincs szükségünk több beszámolóra, mert mind megvan. Nincsenek titkok a futballban és technológiával mindent láthatunk, nem kell több információt adnunk a játékosoknak.
Motiváció a Bajnokok Ligája megnyeréséhez
„A Bajnokok Ligája megnyerése egy másik motiváció. Az 50-es évekhez hasonlíthatjuk magunkat, mert a Real Madrid felemelkedése a motiváció forrása.”
A csapások leküzdése
„Amikor Courtois megsérült, ott volt Andrey, és leigazoltuk Kepát. Nagyon jó szerződtetés volt, mert annak ellenére, hogy nem játszott sokat, sokat hozott az öltözőbe. Amikor Militão megsérült, azt hittük, hogy Alabánk van, Rüdiger és Nacho megsérült. Senki sem hitte el, hogy baj van. A játékosok megragadták a lehetőséget a padon, ahogy Camavinga is, aki a balhátvédben játszott, és ez sem tetszett neki.
Nacho jövője
„Az egyetlen dolog, amit Nacho mondott nekem, az az volt, hogy a döntő után beszélünk, és mondtam neki, hogy telefonáljon, mert szabadságon vagyok.”

Forrás/ Real Madrid

A Real Madrid pénteki edzése ÉLŐ-ben itt a Szokodi Academy Media oldalon.

Bajnokok Ligája-döntő

Dortmund – Real Madrid 

06.01 21:00

London , Wembley Stadion

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

 

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03.06 között

jegyek

programok

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App