– Bernd Storck együtt ünnepelt a szurkolókkal, és értékelte a mérkőzést.

 

„Hazai pályán jó lezárása volt ennek a szezonnak, a szurkolóink igazán megérdemlik az ünneplést, mert nehéz időszakon vannak túl, mivel jó ideig nem járhattak meccsre.”

A tegnapi bajnoki mérkőzést Bernd Storck és Pavol Staňo vezetőedzők értékelik.

Bernd Storck:

„Én gondolom az első 30 percben mutatott játékunk nem volt precíz, és egy nagyon jó csapat ellen kellet játszanunk. Három nap alatt két fontos mérkőzést játszottunk hazai pályán, a szerdai Slovan elleni mérkőzés nehéz volt nekünk. Mind a két találkozó fontos, számunkra. A mai mérkőzés második félidejében, már mi irányítottunk és tudtunk gólokat szerezni. A fontos, hogy győzni tudtunk a szezon utolsó hazai mérkőzésén. Azt gondolom ez  méltó befejezése, a szezonnak, hogy itthon ennyi szurkoló előtt győzni tudtunk és együtt ünnepelhetünk.”, így értékelte, a DAC vezetőedzője, Bernd Storck

 

 

„Hazai pályán jó lezárása volt ez a szezonnak, a szurkolóink igazán megérdemlik az ünneplést, mert nehéz időszakon vannak túl, mivel jó ideig nem járhattak meccsre.” A tegnapi bajnoki mérkőzést Bernd Storck és Pavol Staňo vezetőedzők értékelik.

Forrás: https://www.dac1904.sk/hu/

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App