A cigánybűnözés ellen tüntetett a Mi Hazánk

♦Egy héttel ezelőtt, kedden a Mi Hazánk Mozgalom, Kőbányán  a párt szimpatizáns szervezeteivel együtt tartott demonstrációs tüntetést a „cigánybűnözés”, ellen. A tüntetésen, a Mi Hazánk Párt, több vezetője is felszólalt. A Mi Hazánk Mozgalom sajátos  ideológiája nem csak a magyarországi cigányság,  „üldöztetésére, globális  kiirtására”, hat ki.

Fotó/ Szokodi László Novák Előd, (Mi Hazánk országgyűlési képviselő)

 

♦Mint arról már beszámoltam Novák Előd , a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, az Országház nyári plenáris utolsó ülésén , törvényjavaslatában ismertette , a pártja szerinti,  a „nem normális” szexuális életet élőket , kezeléssel „gyógyítaná” a Mi Hazánk Mozgalom. Az alelnök javaslatában elhangzott „kezelések”, sikerességéről, csak annyit lehet tudni, amit az alelnök említett , sikeres. Az, hogy ezen kezelések, miként lettek hitelesítve, vagy mi alapján mérhető, a személyek „átváltozása”, arra nem kaptunk választ.

Cikk/ Szokodi László

Közel ötszáz ember gyűlt össze a Mi Hazánk Mozgalom cigánybűnözés elleni tüntetésén  kedden, Budapesten, a kőbányai börtön melletti utcában. Cigány nők egy csoportja eközben Novák Katalinhoz fordult a Mi Hazánk „gyűlöletkeltő” tüntetése miatt.

Fotó/ Mi Hazánk Mozgalom

 

A demonstráción – a Mi Hazánk mellett – szervezeti szinten a Betyársereg, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviseltette magát, de a tömegben más nemzeti szervezetek tagjai és szurkolók is feltűntek.

Az első felszólaló Vékony Csongor, a Mi Hazánk budapesti elnöke volt, aki beszédében hangsúlyozta, a cigányság integrációja évszázadok óta problémát jelent nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában.

László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője szólalt fel, aki elmondta, nemcsak szolidaritásból, hanem harag által vezérelve jött el a tüntetésre. Hozzátette,

országszerte folyamatosan nő a cigányok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma.

László Attila beszédében arra is kitért, a vidéki rendőrök sok esetben feljelentés helyett azt javasolják a helyi lakosságnak, hogy kérjék a Betyársereg és a MÖM segítségét.

Pintér Sándornak már rég le kellett volna mondania” – húzta alá.

A MÖM vezetője hangsúlyozta, a magyarok többségének a cigánysággal kapcsolatos hétköznapi tapasztalata nem a Győzikével készült szelfi.

Fotó/ Mi Hazánk Mozgalom ( Novák Előd, Mi Hazánk Mozgalom alelnök . )

 

László Attila után Novák Előd országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk alelnöke szólt a tüntetőkhöz. Beszédében hangsúlyozta, hogy míg a magyarok nem vállalnak elég gyereket, a cigányok száma generációnként megduplázódik.

Novák Előd a vendégmunkásokat is kitért, emlékeztetve, hogy a Mi Hazánk egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel egy Magyarországon körözött vietnámi nemi erőszakoló kapcsán.

Fotó/ Mi Hazánk Mozgalom ( Toroczkai László, Mi Hazánk Mozgalom elnök )

 

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és parlamenti frakcióvezetője szólalt fel. Beszédét azzal kezdte, a Fidesz azt ígérte, hogy két hét alatt rendet tesz, ehhez képest csak ez elmúlt két hétben számtalan erőszakos bűncselekmény történt országszerte. A Mi Hazánk elnöke hangsúlyozta,

a tények kimondása nem rasszizmus.

Emlékeztetett, korábban Vajda Attila cigányvajda is kimondta, hogy létezik cigánybűnözés, valamint a hetvenes-nyolcvanas években rendőrségi szakzsargon volt.

“Ez persze nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző”

– húzta alá, majd párhuzamot vont a migránsok és a vendégmunkások által elkövetett bűncselekményekkel. Toroczkai László szerint a megoldás az, hogy minden embert meg kell védeni a bűnözéstől Magyarországon.

“Keressük azokat a cigány vezetőket, akikkel le lehet ülni egy asztalhoz rendteremtés céljából” – hangsúlyozta.

Toroczkai László hozzátette, Orbán Viktor azért fotózkodik Kis Grófóval és Győzikével, hogy cigány szavazatokat szerezzen.

“A Mi Hazánknak tíz éven belül hatalomra kell jutnia, máskülönben nem lesz megoldás az említett problémákra” – hangoztatta.

A vendégmunkások kapcsán kijelentette, ha a kormány megvalósítja a tervét, Magyarország néhány éven belül megszűnik magyarnak lenni.

Toroczkai László aláhúzta, a közbiztonság javításának érdekében szükség van a csendőrség visszaállítására, valamint arra, hogy a biztonsági őrök szolgálatteljesítés közben legyenek közfeladatot ellátó személyek.

Forrás/ Mi Hazánk Mozgalom

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App