• Több hazai párt, mint a Párbeszéd, DK, LMP , MSZP is képviseltette magát, a felvonuláson, valamint 38 ország figyelmeztette Magyarországot a Budapest Pride miatt. 

  • A  Mi Hazánk pártja a másik oldalt képviselve nem csak , hogy nem vett részt a felvonuláson, PRIDE Felvonulással egy időben ellentüntetést szervezett volna, ha azt engedélyezték volna. A párt családpolitikájának egyik „fő mottója”,  az Anya = nő nemű, az Apa = férfi! Erről Novák Előd, a  Mi Hazánk képviselője ,a PRIDE Felvonulással és a hazai „LMBTQXYZ” helyzettel kapcsolatosan , fejtette ki aggódalmát.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMRE! 

 

 Novák Előd ( Mi Hazánk képviselője):

-„Szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra is az önkormányzatok után. Miután hiába kezdeményeztem törvényjavaslatomban az LMBTQP-jelkép középületekre tűzésének tilalmát, azt senki sem támogatta az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában, sajnos a kormánypártok is leszavazták. Hasonlóan a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik a homoszexuálispropaganda-felvonulás betiltását követeli, hiszen mi a már mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében sem Gyurcsányék támogató, sem Orbánék tűrő politikáját nem támogatjuk, a tiltást szorgalmazzuk.

Fotó/ Szokodi László (PRIDE Budapest 2023)

 

Tiltani mégis mindig csak az ellentüntetéseinket sikerül a kormányzatnak, mely idén ismét letérdelt a homoszexuális-lobbi előtt. Provokatív vonulásuk helyett a Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációját tiltotta be a rendőrség, noha a lehetséges első másodpercben, ugyanakkor nyújtotta be mindkét fél a bejelentését. Az LMBTQP-propaganda-felvonulás szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a vonaglást hatóságilag nem tiltják be.

 

 

Az úgynevezett gyermekvédelmi törvény szerint sem volna szabad a homoszexuális propagandát gyermekek számára is látható módon folytatni, de valójában a kormány ugyanúgy tűri azt, miként a szivárványos zászló kitűzését közintézményekre. Szemfényvesztés a gyermekvédelmi törvény!

Fotó/ Szokodi László ( PRIDE Fesztivál Budapest 2023)

A garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuálispropaganda-felvonulás, hiszen számos olyan, kirívóan közösségellenes magatartás történik, mely másokban megbotránkozást kelt. Feljelentéseinket mégis rendre elutasítják.

Dr. Falus András genetikus, akadémikus is egyértelművé tette, hogy a homoszexualitás terén, idézem: „A genetikai háttér megléte fokozott hajlamot és nem végzetet jelent.” A homoszexuálisok szaporodásának módja tehát egyértelműen a propaganda , melynek véget vetne a Mi Hazánk, hogy legalább a divat-homoszexuálisok számát csökkentsük. Ez a szexuális deviancia természetellenes biológiai zsákutca; mint valami drog, ideig-óráig szerezhet örömet egyeseknek, de tartós boldogságot széles körben nem.

Tárkányi Ákos, a KSH Népességtudományi Kutatóintézet volt tudományos főmunkatársa egyik tanulmányában rögzítette: egy tizenéves homoszexuálisokat vizsgáló tanulmány eredményei szerint közöttük kilencszer olyan gyakori volt az alkohol, 19-szer olyan gyakori a kokain rendszeres fogyasztása és másfélszer olyan gyakori volt az öngyilkossági kísérlet, mint a magukat nem homoszexuálisnak valló fiatalok között. Tehát empirikusan is igazolható, hogy a homoszexualitás nem boldogít, de gyógyítható. Pszichoterápiával fokozatosan kialakítható a heteroszexuális beállítódás. Sok volt homoszexuális ma boldog heteroszexuális házasságban él. Én nem fosztanám meg őket ettől a lehetőségtől, tehát a gyógyulástól. Tudom, a homoszexuális-lobbi szerint ez nem betegség, de vajon jóe, hogy a mentális zavarral küzdők határozzák meg magukról, hogy betegek vagy sem.

Beteg büszkeség. Nézzünk egy kis lapszemlét!

Egy fával közösült egy férfi járókelők szeme láttára Debrecenben. Dendrofília, vagy mi ez?  én nem vagyok LMBTQXYZ-szakértő. Egy másik hír, hogy autóval fajtalankodott egy férfi, az esetről a térfigyelő kamera felvétele is előkerült, miután tucatnyi kocsi tanknyílását tette tönkre. Mechanofília, vagy mi a franc ez?!

( – Igaz, a fával és az autóval „turbékoló személy” , a  képviselő által elmondott történetből, nem derült ki, hogy az illető  identitása, milyen jellegű. (melyik nemhez vonzódik.)

-Van még nekrofília, és folytathatnánk az LMBT-vel kezdődött mozaikszót hosszasan. Esetleg támogatják majd az emberevést is?!  végül is az is csak egy táplálkozási szokás!

Átverés, átverés az, tisztelt Országgyűlés, hogy az LMBTQstb.-lobbi egy boldog, vidám, pozitív közösségnek mutatja magát, akik csak a jogaikat akarják. A valóság az, hogy ennek a vezetői beteg, torz lelkű, sérült társaság, mely bosszút akar állni a normálisokon, a sikereseken, az egészségeseken. A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek a devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyermekek örökbefogadását sem követelniük, úgy, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. A jogaik most is egyenlőek, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését, a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet; hadd ne soroljam!

Fotó/ Szokodi László ( PRIDE 2023 Budapest)

Tisztelt Országgyűlés!

Bizony, a szexuális devianciával élőknek pontosan ugyanannyi joguk van, mint bármelyik másik embernek. Például akármelyik homoszexuális férfi feleségül vehet egy nőt, lehet gyerekük is, akit az állam nem fog elvenni tőlük pusztán azért, mert a férjnek szexuális devianciája van. Semmilyen joghátrányuk nincsen a többi emberhez képest. Ők többletjogokat követelnek, amiket viszont nem engedhetünk meg az LMBTQP-mozgalomnak”. , zárta felszólalását a képviselő.

 

Fotó/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App