UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ PÁRIZS 2022

 

A Bajnokok Ligája-döntőjének előestéjén Jürgen Klopp a Liverpool vezetőedzője, és két játékosa jelent meg a  hivatalos sajtótájékoztatón és válaszoltak a média kérdéseire.

Fotó/ Szokodi László

Jürgen Klopp

„Nagyon jó a hangulat, izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Kezdem megérezni a stadiont és a helyszínt. Thiago és Fabinho is egyre jobb állapotban van. Fabinho rendesen edzett, Thiago tegnap a csapattal együtt dolgozott, ez ma is így lesz”

Fotó/ Szokodi László

Érzelmek

“Fogalmam sincs, milyen lesz, ha megnyerjük. Ezt a kérdést a meccs után kell feltennie nekem”.

„A Real Madrid a legtöbb elsőséget begyűjtő klub a Bajnokok Ligájában, egyes játékosok ötödször nyerhetik meg, a menedzser negyedszer, ezt a tapasztalatot nem szerezhetjük meg egyik napról a másikra. Mi is tapasztaltak vagyunk, öt év alatt a harmadik döntőnk. Ez különleges”

 Stade De France gyepszőnyege

Jürgen Klopp rengeteg kérdést kapott a döntőnek otthont adó Stade de France csütörtökön lecserélt gyepszőnyegével kapcsolatban.  Láthatóan meglepődött a helyzeten, de igyekszik nem panaszkodni, miközben hangsúlyozza, hogy pontosan ugyanolyan a pálya az ő csapata és a Real Madrid számára is.

„Mindkét csapatnak ugyanazok a körülményei. Általában amikor a fű újnak tűnik, az jó hír. Ez csütörtök óta új. Nem a legjobb hír, de a tervek szerint egy normális edzést fogunk tudni tartani” – fogalmazott Klopp, majd a sajtótájékoztató után meg is tartotta csapata edzését, de az újságírók még tovább faggatták a német szakvezetőt.

„Valaki úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne egy nappal a meccs előtt új gyepet hozni a stadionba. Érdekes ötlet, de nem szegte kedvemet. Mindkét csapatnak ugyanazok a körülményei, szóval nincs vele semmi bajom” – tette hozzá.

Klopp szerint Carlo Ancelotti is hasonlókat fog mondani, hiszen a Real Madrid a Liverpool után fog edzeni, de szerinte nem lényeges a pálya, ha az ember saját csapata nyer. „Rá fogunk menni, és talán rendben lesz. Remélem, senki nem csinál olyan hírt, hogy a pálya miatt nyafogok, mert nem így van” – 

Melyik csapat az esélyesebb?

„Nem tudom, nem tudok egyszerű választ adni – kezdte Klopp. – Ha megnézzük a klubok történelmét és azt, hogy a Real Madrid milyen feltámadásokat produkálva jutott tovább, akkor azt mondhatom, a tapasztalatuk miatt ők. Azt akarom, hogy teljesen önmagunkat adjuk ezen a meccsen, ha a legjobb formánkat hozzuk, akkor nehéz ellenünk játszani. A legfőbb gondom az, hogy önmagunk legyünk és magabiztosak, nem tudom ki a favorit, és nem is igazán érdekel” – mondta a német szakember.

Bajnokok Ligája-döntő

Liverpool – Real Madrid

05.28 21:00

Párizs, Stade De France, ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon

 

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link:Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App