BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ PÁRIZS 

A Bajnokok Ligája-döntőjének előestéjén Carlo Ancelotti a Real Madrid  vezetőedzője,  a  hivatalos sajtótájékoztatón  válaszolt a sajtó munkatársainak  kérdéseire.

Fotó/ Szokodi László

Carlo Ancelotti 

„Természetesen élem meg ezt a pillanatot. Ez a mérkőzés nagy siker számunkra. Ismerjük ennek a klubnak az igényeit és történelmét, és az ide jutás nagyon fontos volt számunkra. Meggyőződésünk, hogy a szezon nagyon jó volt, nagyon közel vagyunk a maximum eléréséhez, és mindent megpróbálunk. A légkör kellemes és nyugodt. Ez a csapat nagyon jól kezeli az ilyen típusú meccseket. A veteránok nagy önbizalommal segítik a fiatalokat abban, hogy nagyon jó környezetük legyen.”

Fotó/ Szokodi László (A képen,  Karim Benzema a Real Madrid játékosa látható)

  • Ancelotti kitért arra is, hogy Karim Benzema vezérré lépett elő a csapaton belül. Az olasz menedzser korábban 2013 és 2015 között dolgozott a Realnál, amikor Benzema szerepét gyakran beárnyékolta Cristiano Ronaldo jelenléte.

 

  • A 34 éves francia támadó azonban Ronaldo távozása óta Európa egyik legrettegettebb csatárává nőtte ki magát, és különösen az idei szezonban volt ellenállhatatlan formában, minden sorozatot figyelembe véve 45 fellépésén 44 gólt szerzett.

Ancelotti a legutóbbi közös munkájuk óta Benzema érettségéről szólva hozzátette: „Karimnak most több egyénisége van, mint az első időszakomban, több vezetői képességgel rendelkezik a pályán és a pályán kívül is”.

A kvalitásai nem változtak, mindig is top játékos volt, illetve az alázatossága sem csorbult – mondta az olasz vezetőedző.

Fotó/ Szokodi László

Stratégia
„Olyan játékot kell terveznünk, ahol meg tudjuk mutatni a tulajdonságainkat. A szezon során nagy volt a kollektív elkötelezettségünk, az egyéni minőség, és a benevezett játékosok is változást hoztak. Mindezt holnap meg kell mutatni. A Liverpool intenzív és nagyon vertikális meccset tervez. A végén ott a meccs. Aki bizonyítja minőségét, az nyer.”

A Real Madrid története
„Megérdemelten bejutottunk a döntőbe. A mai futballban az egyéni minőség nem elég a győzelemhez. Mindezt együtt kell megmutatnunk, a csapat elkötelezettségével, amit mutattunk. Ráadásul ennek a klubnak a története is sodort minket a nehézségek pillanataiban, és ezért megérdemelten jutottunk a döntőbe, de ahhoz, hogy megnyerjük, holnap meg kell érdemelnünk, nincs más út”.

Forrás: Real Madrid CF, hivatalos média oldala.

Borítókép/ Szokodi László

2022 05.28

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link:Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App