BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ PÁRIZS

„Szerencsés vagyok, hogy Ancelottival edzhetek, és azon kívül, hogy nagyon jól ért a futballhoz, tudja, hogyan kell kezelni az öltözőt” – mondta a kapitány.

Fotó/ Szokodi László

Marcelo  elemezte a Bajnokok Ligája döntőjét , amelyet a Real Madrid a Liverpool ellen játszik a Stade de France-ban (21:00, La1 és Movistar Bajnokok Ligája). A kapitány így nyilatkozott: „Sok remény van. Régóta játszunk ezen a versenyen, és tudjuk, mennyire fontos a döntőbe jutás. Csodálatos szezonunk van, és megérdemeljük, hogy ott legyünk. A vágy egyre növekszik, és meg akarjuk nyerni a Bajnokok

Ligáját . itt. Nem kell szobor, mert itt készül az én történetem. Mindent odaadtam, és továbbra is mindent oda fogok adni. A döntő után meglátjuk, mi lesz . „

„Ismerjük Karim minőségét és vezetői képességét . Hosszú ideje nagyon jól játszik és vezető szerepet tölt be. Jelenléte sokat segít a csapatnak. Nagyon szép futballt játszik, és ez segíti a csapatot.”

Ideges a döntőre
„Amióta túljutottunk az elődöntőn, ideges vagyok. Tudjuk, milyen ebben a klubban döntőt játszani.

„Az aggodalmak normálisak, de attól a naptól kezdve, hogy döntőt játszottunk, elmentek.”

Klip/ SZAMY a Real Madrid labdarúgó csapat edzése.

Brazilok
„A brazilok Bajnokok Ligája döntőjében való részvétel mindig büszkeség a hazám számára. Minél több brazil jön játszani ezen verseny, annál nagyobb öröm számomra. Az az üzenet nekik, hogy nagyon élvezik a focit és a Bajnokok Ligája-döntőt, ami nagyon szép dolog.”

Fotó/ Szokodi László

Ancelotti dicsérete
„Nyolc éve ismerem az edzőt. Volt és van szerencsém vele edzeni, és azon kívül, hogy nagyon jól ért a futballhoz, tudja, hogyan kell kezelni az öltözőt. Egy klubon belül normális, hogy mindenki szeretne játszani, részt venni és fontosnak lenni. Ebben a szezonban, az én szemszögemből, szinte semmi problémánk nem volt emiatt, és ez az edzőnek köszönhető, aki békén hagy minket, és mindig igazat mond. Bízunk a munkában. Mindannyian fontosak akarunk lenni, és mindannyian azok vagyunk”.

Forrás: Real Madrid CF, hivatalos média oldala.

Fotó/ Szokodi László

A Real Madrid labdarúgó csapat kapitányának, Marcelo Vieira  családja is jelen volt, a csapat pénteki edzésén.

Fotó/ Szokodi László ( A képen Marcelo Vieira kedvese és gyermeke látható.)

A BL-döntő ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon

Liverpool – Real Madrid

05.28 21:00 

Párizs, Stade De France

Borítókép/ Szokodi László

2022 05.28

 

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált.

Link:Prémium alapcsomag

Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App