UEFA EB-SELEJTEZŐ „G”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Magyarország
8
5
3
0
16
9
7
18
2. Szerbia
8
4
2
2
15
9
6
14
3. Montenegró
8
3
2
3
9
11
-2
11
4. Litvánia
8
1
3
4
8
14
-6
6
5. Bulgária
8
0
4
4
7
14
-7
4

UEFA EB-SELEJTEZŐ CSOPORT-MÉRKŐZÉS, „G”-CSOPORT

Fotó/ Szokodi László ( Szerb labdarúgó-válogatott .)

 

  • A magyar labdarúgó-válogatott szeptember két mérkőzést játszik. Szeptember 07-én idegenben a szerb válogatott ellen , folytatja Marco Rossi válogatottja EB-selejtező sorozatát. Dragan Sztojkovics a szerb válogatott kapitánya, ma kihirdette bő keretét, a a mieink és Litvánia elleni mérkőzésekre. A szerb kapitány keretében a katari vb-keret játékosai is szerepelnek. Ebből az is kiderül, hogy ez a mérkőzés, nem csak a magyar válogatott számára kulcsfontosságú, hanem a szerbek számára is. A csoportot a magyar válogatott vezeti , a második helyen a szerbek állnak. A szerbek jól kezdték az EB-selejtezőt, két győztes meccsen ( Montenegró válogatottját, és  Litvániát is egyaránt, 2-0-ra, győzték le, majd  Bulgária majdnem kifogott rajtuk, Despodov 47′, percben szerzett góljával. De a szerbek a  hosszabbítás 90+6′-ben Lazovic góljával tudtak pontot menteni Bulgária ellen. Ez  a döntetlen, a  szerbek számára azt is jelentette, hogy a mieink ugrottak a csoport élére.

♦Nagy csatára van kilátás, az utolsó egymás elleni összecsapást a szerbek nyerték 1-0-ra ( 2022 03.24 0-1), a mieink legutóbb (20220 10.11.-én győzték le a szomszédokat Könyves Norbert góljával, 1-0-ra. )

A magyar válogatott soron következő, két mérkőzése.

Szerbia – Magyarország 

09.07 20:45 , Crvena Zvezda Stadion

Magyarország – Csehország 

09.10 Puskás Aréna

 

A SZERB VÁLOGATOTT BŐ KERETE MAGYARORSZÁG, ÉS LITVÁNIA ELLEN
Kapusok: Vanja Milinkovics-Szavics (Torino), Predrag Rajkovics (Mallorca), Djordje Petrovics (New England Revolution), Borisz Radunovics (Cagliari)
Hátvédsor: Nikola Milenkovics (Fiorentina), Sztrahinja Erakovics (Zenit), Nemanja Gudelj (Sevilla), Milos Veljkovics (Werder Bremen), Erhan Masovics (Bochum), Sztrahinja Pavlovics (Red Bull Salzburg), Srdjan Babics (Szpartak Moszkva), Aleksza Terzics (Red Bull Salzburg), Filip Mladenovics (Panathinaikosz)
Középpálya: Andrija Zsivkovics (PAOK), Mijat Gacsinovics (AEK), Szasa Lukics (Fulham), Nemanja Radonjics (Torino), Nemanja Makszimovics (Getafe), Uros Racsics (Sassuolo), Ivan Ilics (Torino), Marko Grujics (Porto), Filip Kosztics (Juventus), Dusan Tadics (Fenerbahce), Lazar Szamardzsics (Udinese), Sztefan Mitrovics (Crvena zvezda), Szergej Milinkovics-Szavics (Al-Hilal), Filip Djuricsics (Panathinaikosz)
Csatársor: Alekszandar Mitrovics (Al-Hilal), Dusan Vlahovics (Juventus), Luka Jovics (Fiorentina), Petar Ratkov (Red Bull Salzburg)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App