Hazai pályán fogadta a Szedeák, a Szolnok csapatát. A két kispadon frissen kinevezett vezetőedző ült.

A Szekulovics, a hazai csapat új vezetőedzője az első mérkőzésen vereséggel mutatkozott be, igaz az első negyedben a csapat jól játszott és feltudta venni a versenyt a vendég Szolnok csapatával. A második negyed már nem hozott vigaszt a Szeged számára és fáradni kezdett a csapat, eladott labdák mellett, a védekezésünk is akadozott. Ezt a Szolnok kihasználta és huszonegy ponttal győzte le a házigazda Szedeák csapatát. Az újszegedi sportcsarnokba, több mint ezer szurkoló látogatott ki, akik a kedvenc csapatuk ajándéktárgyait is megvásárolhatták.

A mérkőzésről készített képeim:

 

Fotó: Szokodi L.

Szrecsko Szekulovics:

– Gratulálok a Szolnoknak! Ugyanaz a betegség nálunk, mint ami volt: az első félidőben jól játszottunk, de ezt nem tudtuk megismételni. A szünet előtt gyorsan kaptunk öt pontot, gyengén tripláztunk és kihagytuk a büntetőket is, ilyen csapat ellen, mint a Szolnok, nagyon nehéz így nyernünk. Biztos vagyok benne, hogy jobban is tudunk játszani.

Wirth Ádám:

– Először is gratulálok a Szolnoknak, megérdemelten nyertek! Beragadtunk a harmadik negyed elején, ezt pedig egy ilyen csapat ellen nehéz ledolgozni. Az első félidőben koncentráltabbak voltunk, majd rosszul dobtunk kintről és büntetőket is hagytunk ki – de nem történt tragédia, jövő héten viszont javítanunk kell, mert egy nagyon fontos meccs vár ránk az Oroszlány ellen.

Gasper Potocnik:

– Gratulálok a csapatomnak, mert végig jól küzdöttek, nagy energiával kosárlabdáztak! Az első félidőben akadtak gondjaink a védekezéssel, de ezt a második félidőben korrigáltuk, és győzni tudtunk.

Kovács Péter:

– Idegesen kezdtünk, de aztán sikerült azt az agresszivitást elérnünk védekezésben, amit előzetesen megbeszéltük. Nagy nyomást helyeztünk a Szegedre, és úgy érzem, fizikálisan jobban bírtuk a meccset, így fontos győzelmet arattunk.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App