FRANCIA LABDARÚÚGÓ-BAJNOKSÁG, LIGUE 1.

Fotó/ Szokodi László

  • Fotóriporterként sok emberrel találkozok és nagyon gyorsan kell „villognom” a géppel, hogy megörökítsem az aktuális eseményt. Nem pont tegnap de a francia kupa-döntő előtt poroszkáltam a stadionban, amikor  észrevettem, hogy előttem két elegáns úr körül nagy a média érdeklődés. Gyors klikk-klikk, majd másnap  amikor válogattam a képeket akkor néztem utána a képen a OGC Nice tulajdonosa az angol  milliárdos üzletember  Sir Jim Ratcliffe volt látható, aki ma  OGC Nice rajongóinak írt levele jelent meg a klub hivatalos oldalán.  

Sir Jim Ratcliffe

INEOS az elmúlt három évben az OGC Nice büszke tulajdonosa. Mindig is felismertem, hogy minden futballtulajdonos csak a klub letéteményese a jelenlegi és a jövő generációinak nevében. A menedzserek és a játékosok elkerülhetetlenül elmúlnak az idő múlásával, de a szurkolók szeretete kitart. A tulajdonjog ideiglenes. A klub örökkévaló. És minden tulajdonos, amíg abban a kiváltságban részesül, hogy gondoskodhat egy klubról, felelősséggel tartozik azért, hogy erősítse azt, és segítsen maradandó emlékeket létrehozni.

Munka

Az OGC Nice átvétele óta sokat tanultunk. Még jobban megértjük a klub büszke történelmét és a városhoz és a tágabb régióhoz fűződő mély kapcsolatát. Ismerjük azokat a hagyományokat és értékeket, amelyek annyira mássá és különlegessé teszik az OGC Nice-t. Többet tanultunk a francia futballról, és együtt értünk el sikereket a pályán. És azt is tudjuk, hogy mennyi tehetséges, elkötelezett és szenvedélyes ember van a klubnál.

Szezon

Ezt a közeli szezont arra használtuk, hogy átgondoljuk és felmérjük, hol tartunk klubként, az INEOS folyamatos fejlesztésének filozófiájának részeként. A Sir Dave Brailsford által végzett audit rámutatott mind a növekedési lehetőségekre, mind azokra a területekre, ahol fejlődnünk kell, ha tovább akarunk haladni.

I. Fejezet

Tehát ahogy három év után lezárjuk az INEOS tulajdonjogának első fejezetét, és elindítjuk ezt az új következő szakaszt, úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy növeljük ambícióinkat. Az OGC Nice-t közvetlenül az INEOS sportcsalád szívébe kell hoznunk, hogy a klub tanulhasson más sportágaktól és tovább tudjon újulni – és vannak nagy, merészek és eltérő terveink, amelyekről a következő hónapokban még többet fogunk mondani. Tovább kell modernizálnunk a klub minden aspektusát, és hozzá kell járulnunk ahhoz, hogy az OGC Nice a lehető legprogresszívebb, legnagyszerűbb és legsikeresebb klub legyen. És szükségünk van egy olyan klubra, amely egyetlen közös céllal és tetőtől talpig győztes gondolkodásmóddal rendelkezik – egységes, ambiciózus és minden területen a kiválóságra törekszik.

Jövő

Azt akarjuk, hogy ez egy olyan klub legyen, amely a játékstílusáról ismert, és amely reményeink szerint folyamatosan versenyképes tud lenni Franciaországban és európai szinten is. És hogy ezt vezesse a pályán, nagyon örülünk, hogy Lucien Favre-t újra üdvözölhetjük vezetőedzőként. Érett edző, akit a játék során tisztelnek és csodálnak. Nagyon sikeres volt a Bundesligában és az OGC Nice-ben. Szeretjük, ahogy azt akarja, hogy csapatai játszanak, és ez megfelel az INEOS-nál kialakított elképzelésünknek arról a játékstílusról, amelyet az OGC Nice-ben szeretnénk.

Sir Dave Brailsford az INEOS sportigazgatójaként továbbra is az INEOS-ért és magamért fog tevékenykedni a mindennapokban, és segíteni fog ennek a változásnak a megvalósításában a klubban.

Elkötelezettség

Az INEOS tulajdonosaiként minden eddiginél jobban elkötelezettek vagyunk az OGC Nice és ez a projekt iránt. Mindannyian látjuk a jövőbeni lehetőségeket, és izgatottak vagyunk az előttünk álló kihívás miatt. Egy percig sem vesszük magától értetődőnek a támogatásodat, és azt is tudjuk, mennyire fontos ez a klub minden tagjának, amikor belépünk a következő fejezetbe.

Bármilyen projektben a változás időbe telik, és nyilvánvalóan soha nem lehet biztos a sport kimenetelében – elvégre ez az egyik oka annak, hogy mindannyian szeretjük. Egy dolog azonban biztos: kemény munkával, alázattal és mindannyiunk – tulajdonosok, stáb, játékosok és szurkolók – egységével a lehető legjobb esélyt adjuk magunknak a sikerre.

A siker titka

Itt az ideje a merésznek lenni. Ideje ambiciózusnak lenni. Ideje a kemény munkának. Ideje megbizonyosodni arról, hogy a legjobb napok várnak erre a nagyszerű klubra. ISSA NISSA!

Forrás/ https://www.ogcnice.com/

Borítókép/ Szokodi László

2022 06.27

Reklámozd cégedet a Szokodi Academy Media oldalon!

Szokodi Academy Media média oldalon való megjelenés : Árajánlat

 

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App