FRANCIA LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG, LIGUE 1.

Már nem Christophe Galtier irányítja az OGC Nice első csapatát.

 

Lucien Favre két és fél év múlva visszatér a Ligue 1., forgatagába és a Nizza kispadjára.

A Borussia Dortmundnál, Európa egyik legnagyobb klubjánál eltöltött két és fél szezon után, amellyel Német Szuperkupát nyert, és második lett a Bayern München után, miután szoros csatát vívott a Bundesliga első helyéért, Lucien Favre visszatért az OGC Nice-hez. Otthon. Ahol már 99 meccset sikerült elérnie, és ahol 2016 és 2018 között hagyta nyomát, költészettel és hatékonysággal.

„Nagyon örülök, hogy Lucien Favre csatlakozik hozzánk. Ő egy tapasztalt edző, aki sikeres volt a Bundesligában és itt a Nizzában is. Mindenhol tiszteletet és csodálatot vívott ki magának. Csapatainak fejlesztésének módja elnyeri a tetszésünket, és tökéletesen megfelel az INEOS-nál kialakított elképzelésünknek arról a játékstílusról, amelyet az OGC Nice-nek akarunk »

Sir Jim Ratcliffe

Forrás/ https://www.ogcnice.com/

Christophe Galtier megtette az első lépést elbúcsúzott a klubjától és valószínű, hogy nem kell sokat várnunk, hogy a PSG csapata bejelentse, hogy a fővárosi csapat új vezetőedzője, aki erre a legesélyesebb, nem más, mint Christophe Galtier . Cikk itt: Christophe Galtier

 

Borítókép/ Szokodi László

Reklámozd cégedet a Szokodi Academy Media oldalon!

Szokodi Academy Media média oldalon való megjelenés : Árajánlat

VÁLTS PRÉMIUM TAGSÁGRA, MOST CSAK, 890 FT!

Prémium Sporthírek Alapcsomag Legyél részese az Academy Media Prémium Sporthíreinek!

Előnyök: Elsőként láthatod a mérkőzésekről általam készített képsorozatot.( Szokodi László , a Szokodi Academy Media nemzetközi fotóriportere.) Szokodi Academy Média interjúk. Egyedi videók, klipek, beszámolók az eseményekről. Mit kell tenned?

A linken keresztül találod meg az előfizetési portált. Fizess elő! Majd kapsz egy értesítést, a Szokodi Academy Media részéről. Azután, minden egyes Prémium sporteseményről kapsz egy értesítést a cikk, hozzáféréséhez. A Prémium Sporthírek Alapcsomag : Minden megkezdett hónap elsejétől, a hónap utolsó napjáig érvényes. Az érvényesség az összeg beérkezésétől számít. ( Amikor megkapod a visszaigazoló e-mailt, értesítést!) Link itt: Prémium Sporthírek Alapcsomag

Felmerülő probléma esetén hívj!

Szokodi László / +36-302069510

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App