SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIADOROGI FC 1–0 (0–0)

Hazai pályán ismét győzelmet szerzett, a Szeged. Fontos győzelem, volt ez hiszen a Dorog a mérkőzést megelőzően, még a Szeged előtt állt. Szeged a győzelmével feljött a 9. helyre.

Szeged, Szent Gellért Fórum 2500 néző

MLSZ, Merkantil Bank Liga NB II. 10. forduló, Játékvezető: SZILÁGYI SÁNDOR

 

Kezdőcsapatok:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács (K)- Kárász, Tóth, Deák, Mohl –  Jovanovic, Oláh, Varga, Germán (csk), Gajdos, Kóródi

edző: Joao Janeiro

Dorogi FC: Mursits (K) – Takács, Berkó, Beke, Vígh, Nyíri, Papp, Dlusztus, Tomás, Barna, Paudits

edző: Németh Szabolcs

Az első félidőben ismét több nagy helyzete volt a hazaiaknak, akik végig uralták a játékot. A térfélcsere után gyorsan sikerült vezetést szereznie a Szegednek, Varga Szabolcs klasszis megoldásával.

A Dorogi FC legnagyobb lehetősége egy büntető volt, amit Takács kirohanása után ítélt meg a játékvezető, ám azt a leggólerősebb játékos, Paudits fölé lőtte. Így sorozatban 3. bajnokiját nyerte meg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Joao Janeiro: „Az első félidőben több, mint 80%-ban volt nálunk a labda, ez mindent elmond arról a játékrészről. Szerencsére a térfélcsere után már hatékonyabbak voltunk. A vezetés után stratégiát váltottunk és a kontratámadásokra építettük a játékot, ami be is jött. Úgy érzem megérdemelten nyertünk.”

Fotó: Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App