Döntés született a folytatásról, a Ferencváros, és a MOL Videoton is esélyes, a bajnoki címre.

 

  • Az MLSZ elnöksége úgy döntött, hogy amennyiben a Kormány részben vagy egészben feloldja az érvényben lévő tilalmakat a koronavírus-járvány kapcsán, nevesítetten rendeletben meghatározott feltételek között engedélyezi csapatedzések tartását és sportesemények megrendezését, akkor az UEFA nemzetközi felnőtt nagypályás versenyeire kvalifikáló MLSZ versenysorozatok folytatására a fenti kormányrendelet megjelenésétől számított 20. napot követő első szerdától vagy szombattól (amelyik előbb van), de legkésőbb június 13-tól kerül sor.

– A szövetség a versenyrendszerből kiemelte azt a hármat, amelynek nemzetközi folytatása van. A női és férfi NB I-ben, valamint a férfi Magyar Kupában dönteni kell arról, hogy ki képviselje Magyarországot a nemzetközi kupákban, ezért most első körben ezekkel foglalkozott a szövetség, és határozott a folytatás feltételeiről. Minden más bajnokság sorsáról akkor fogunk dönteni, ha már tisztábban látjuk a járványhelyzet alakulását – tette hozzá a döntéshez dr. Vági Márton, az MLSZ főtitkára.

Forrás: MLSZ

 

  • Elkezdődött az idei év, a Szokodi Academy Media számára. Az éves sportnaptárból előre kiválasztott eseményekre regisztráció, akkreditáció benyújtása. A naptárban bejegyezve NB I-es, NB II -es futball mérkőzések időpontjai, ezek  összehangolása. Atlétika válogató mérkőzés, Superenduro motocross verseny, öttusa olimpiai kvótaszerző verseny. Mivel a stadionok egymás mellett voltak, így ingáztam az eseményeken, hogy a beszámolók elkészülhessenek. Kosárlabda, vízilabda, Pick Szeged , minden héten sorra jöttek a sportesemények. 
  • Minden napi elfoglaltság volt, összerakni a híranyagot a képeket, és közben megnézni a nagy médiák is milyen aktuális sporteseményen  pörögnek. Most csend van, így az elmúlt hónapok sporteseményeiből csipegetünk, és reméljük nemsokára visszatér, a „sportélet”. 

 

Az Academy Media,  NB I. -es mérkőzéseiről készült kedvenc fotói.

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

NB I TABELLA:

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App